«Με έχει ερωτευτεί συνάδελφός μου γυναίκα. Σκοπεύει να εκδώσει βιβλίο»

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Κάποια στιγμή είχε πιει πολύ και...»

Η Ελένη Χατζίδου μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! και τον Γιάννη Βίτσα και περιγράφει το στενό «μαρκάρισμα» που δέχτηκε από γυναίκα συνάδελφό της…

Τραγουδάς επί δέκα συνεχή χρόνια. Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που σου έχει συμβεί στη δουλειά;

Με έχει ερωτευτεί συνάδελφος μου γυναίκα. Μου είχε γράψει γράμματα, αλλά και ένα βιβλίο που σκοπεύει να το εκδώσει κάποια στιγμή. Στο σπίτι μου έχω ακόμη το πρωτότυπο αντίτυπο. Δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή φυσικά δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Κάναμε παρέα. Έπειτα άρχισα να αισθάνομαι ένα έντονο «μαρκάρισμα» από πλευράς της. Αρχικά με ενόχλησε, γιατί δεν αισθάνομαι άνετα με την απότομη οικειότητα. Ένιωσα πίεση. Θέλω πρώτα να γνωρίσω αρκετά τον άλλο για να αρχίσω να κάνω κολλητή παρέα μαζί του. Έπειτα από ένα χρόνο μου εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της. Βέβαια στη διάρκεια των πρώτων μηνών είχα αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τι συνέβαινε. Δεν της ανέφερα τίποτα γιατί δεν ήθελα να αισθανθεί άσχημα. Ένιωθα πράγματα στον αέρα. Κάποια στιγμή και ενώ δουλεύαμε σε ένα μαγαζί, είχε πιει πολύ και μου είπε «Θέλω να σου πω κάτι». Της απάντησα «Μην το κάνεις. Ξέρω γιατί θέλεις να μου μιλήσεις. Έχω καταλάβει».

Δεν θα μπορούσα ποτέ να συνάψω ερωτική σχέση με γυναίκα. Της το ξεκαθάρισα «Ξέχασέ το. Μην τρέφεις ελπίδες… Ξεπέρασέ το». Μία φορά επίσης, που ήμασταν έξω και προσπάθησε να με φιλήσει, την προειδοποίησα «Κόβουμαι την παρέα μας» και άρχισε να κλαίει.

Διαβάστε ακόμα:

Σιμαρδάνης: «Δεν νιώθω περήφανος (που είμαι gay), ούτε εσύ πρέπει που είσαι straight»

Έλληνας ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε προφίλ σε site gay γνωριμιών

Ποια ηθοποιός έκανε αυτή την εμφάνιση στο Πρωινό mou;