«Μας βλέπουν συχνά μαζί, θεώρησαν ότι τα ξαναβρήκαμε, δεν ισχύει»

Σαμπρίνα

«Κόντρες και καβγάδες συμβαίνουν συχνά σε χωρισμένους ανθρώπους.»

Η Σαμπρίνα μιλά στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη για τη σχέση της με το γιο της Βαγγέλη, αλλά και τον πρώην σύζυγο της.

Είναι δύσκολο για μία μητέρα να μεγαλώνει μόνη της τον γιο της;
Πέρασα πολλές δυσκολίες στην αρχή. Ευτυχώς, όμως, έχουμε πια μία πολύ καλή σχέση με τον πρώην άντρα μου και περνάμε χρόνο όλοι μαζί, μαζί με το παιδί. Σήμερα, δεν έχω κάποιο θέμα. Στην αρχή υπήρχαν προβλήματα, κάναμε και οι δύο λάθη. Είναι καλό, όμως, πια να έχουν μία κοινή γραμμή απέναντι στο παιδί οι χωρισμένοι γονείς.

[dfp_ads id=236982]

Επειδή με τον Παναγιώτη Λιαδέλη, τον πρώην σύζυγό σου, είχατε πολλές αντιδικίες, ακόμη και δικαστικές, πόσο εύκολα οικοδομήσατε τη σημερινή καλή σας σχέση;
Κοίτα, στην αρχή είχαμε τα θέματά μας, όπως το κάθε ζευγάρι που ήταν ερωτευμένο, που υπήρχε η κτητικότητα και ξαφνικά χωρίζει. Κόντρες και καβγάδες συμβαίνουν συχνά σε χωρισμένους ανθρώπους. Όταν υπάρχει, όμως, ένα παιδί ή παιδιά, δεν στέκεσαι σ’ αυτά. Συνειδητοποιείς κάποια πράγματα. Υπάρχει μία ψυχούλα που δεν θες να την πληγώσεις. Αγαπώ τον πρώην άντρα μου, ουσιαστικά και χωρίς εγωισμούς. Με τον Παναγιώτη, άλλωστε, έκανα τον γιο μου και δεν αισθάνομαι εγωισμό απέναντί του. Στην πορεία και με τον χρόνο φτιάξαμε μία καλή σχέση.

Ισχύει ότι είστε και πάλι μαζί, όπως γράφτηκε πριν λίγο καιρό;
Όχι, όχι, αυτό δεν ισχύει. Και δεν ενοχλήθηκα όταν γράφτηκε, γιατί δεν έγινε κακοπροαίρετα. Απλά, μας βλέπουν συχνά μαζί, και τους τρεις, να κάνουμε βόλτες και θεώρησαν ότι τα ξαναβρήκαμε. Λειτουργούμε ως οικογένεια, γιατί είμαστε γονείς πάνω απ’ όλα.

Ποια είναι η σχέση σου με τον γιο σου Βαγγέλη;
Ο Βαγγέλης είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα! Ποτέ δεν με δυσκόλεψε. Δεν είναι ιδιαίτερα άτακτος. Φέτος έκλεισε τα 13 του, οπότε μπαίνουμε στην εφηβεία σιγά-σιγά. Είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του και με εντυπωσιάζει το χιούμορ του. Είναι τρομερά ατακαδόρος! Πέφτεις κάτω με αυτά που λέει. Τώρα, ρωτάς και την μαμά του, τι να πω; Είμαι πολύ περήφανη, γιατί τον μεγαλώνουμε με τα στοιχεία που μας αρέσουν κι εκείνος τα υιοθετεί.