Η Μάρθα Καραγιάννη ξεσπά για το θέμα με την Μαρία Κορινθίου!

Μαρία Κορινθίου

Η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη τοποθετείται πάνω στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Μαρία Κορινθίου.

Στην πιστή θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας «Γοργόνες και Μάγκες», η Μαρία Κορινθίου κλήθηκε να ενσαρκώσει τον αντίστοιχο ρόλο που είχε υποδυθεί η Μάρθα Καραγιάννη. Κι από τη θεατρική παραγωγή δεν λείπει η αποκαλυπτική εμφάνιση στην σκηνή του χορού. Το φόρεμα της Μαρίας Κορινθίου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τις τηλεοπτικές εκπομπές τις προηγούμενες ημέρες με πολλούς να εκφράζουν τις διαφωνίες τους, αλλά και έντονα σχόλια.

Χαμός με το μπούστο της Μαρίας Κορινθίου: «Δεν βλέπετε μια περίμετρο»;
Έξαλλη με το μπούστο της Κορινθίου! «Φαίνονται σαν δύο σουβέρ που βάζω πάνω τον καφέ μου»
[dfp_ads id=236982]

Το μπούστο του φορέματος ντύθηκε λίγο περισσότερο με πούλιες και φτερά μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε και χθες η Μάρθα Καραγιάννη σε έντονο ύφος έδωσε την απάντηση της στα σχόλια για τη Μαρία Κορινθίου, μέσα από το λογαριασμό της φίλης της Ντόρας Δούμα:

«Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την Μαρία Κορινθίου, δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της. Ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι και γιατί να μοιάζει με το δικό μου. Και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος.  Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της! Και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα τη Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία».

Η Μαρία Κορινθίου ανταπέδωσε την αγάπη και ευχαρίστησε την ηθοποιό για την υποστήριξη της.