Μαρία Φραγκάκη: Όσα αποκαλύπτει για την συνεργασία της με την Αννίτα Πάνια και το χωρισμό της παρουσιάστριας με τον Καρβέλα

Αννίτα Πάνια

Τι λέει η συνεργάτιδα της Μαρία Φραγκάκη;

Η Μαρία Φραγκάκη φωτογραφίζεται μαζί με τον σύζυγο της Νίκο Μάρκογλου στο περιοδικό YOU και μιλούν στον Γιώργο Μιχαλόπουλο για τη σχέση τους. Η δημοσιογράφος αναφέρεται επίσης στην φιλία της με την Αννίτα Πάνια, μέσα από τη συνεργασία τους δυο χρόνια τώρα στην εκπομπή «ANNITAgr», αλλά και το πως η τελευταία κρατά τα προσωπικά της εκτός της εκπομπής ως επαγγελματίας.

[dfp_ads id=236982]

Μαρία, «Annita.gr»! Θα ξεχώριζες τη συνεργασία σου με την Αννίτα Πάνια ως μία από τις καλύτερες μέχρι τώρα στην καριέρα σου; Μετά από δύο σεζόν στο «Annita.gr» είμαι σε θέση να πω ότι σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες συνεργασίες μου, κυρίως λόγω της χημείας που έχω με την Αννίτα αλλά και με τους συνεργάτες της εκπομπής. Βέβαια, επειδή εργάζομαι αρκετά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και της δημοσιογραφίας γενικότερα, έχω καταλάβει ότι οι συνεργασίες «χτίζονται» και οι ευκαιρίες δίνονται όταν προϋπάρχει μια καλή σχέση. Και είμαι πολύ περήφανη και ικανοποιημένη από όλες σχεδόν τις συνεργασίες που είχα μέχρι τώρα, γιατί αυτές με οδήγησαν στο σήμερα.

Ο Νίκος Καρβέλας επισκέφθηκε την Αννίτα στο πλατό του Parole!

Φαντάζομαι ότι επειδή κάνετε παρέα και εκτός εκπομπής θα ξέρεις περισσότερα για το χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα. Είχε όλο αυτό αντίκτυπο στην εκπομπή ή ήταν ένα κομμάτι που το κράτησε μόνο για εκείνη; Κάνουμε παρέα και τα λέμε γενικότερα, αν και μπορώ να πω ότι με την Αννίτα επικοινωνούμε περισσότερο με τα μάτια, ειδικά εν ώρα εκπομπής. Τη θαυμάζω, την εκτιμώ και θεωρώ ότι είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Της βγάζω το καπέλο για τον τρόπο που χειρίζεται την εκπομπή και για το πόσο επαγγελματίας είναι. Ποτέ δεν θα έφερνε τα προσωπικά της στην εκπομπή. Όποια κι αν είναι αυτά. Άλλωστε, δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο.