Μάνος Ιωάννου: «Με φίλησε και τα… έχασα! Ήταν τόσο απότομο που δεν μπορούσα να αντιδράσω»

Μάνος Ιωάννου

«Ναι μου έχει τύχει αρκετές φορές να με φλερτάρουν άνδρες και το διαχειρίζομαι με χιούμορ».

Συνέντευξη στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε ο Μάνος Ιωάννου που μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς αντιμετωπίζει το φλερτ ανδρών και γυναικών.

[dfp_ads id=236982]

Μίλησέ μας για την παράσταση όπου πρωταγωνιστείς «Το παιχνίδι του δολοφόνου», στο Θέατρο Ηβη.

Είναι ένα αστυνομικό θρίλερ του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου. Πρώτη φορά εγώ δουλεύω σε κάτι αστυνομικό και σε δράμα κατά κάποιον τρόπο. Χαίρομαι γιατί μου αρέσει. Είχα συνηθίσει στην κωμωδία, αλλά και το δράμα είναι κάτι που αγαπώ εξίσου πολύ. Οσον αφορά την πλοκή του έργου, έχει γίνει ένας φόνος μέσα στο σπίτι και έρχεται ο αστυνομικός και επειδή είμαστε όλοι ένοχοι γι’ αυτόν τον φόνο μας κάνει ανακρίσεις για να βρει ποιος είναι ο δολοφόνος.

Στην παράσταση υποδύεσαι τον σοφέρ τον Σταύρο, ο οποίος έχει παράλληλες ερωτικές σχέσεις. Αυτό σου συμβαίνει στη ζωή σου;

Δεν συνηθίζω να κάνω παράλληλες σχέσεις. Οταν τελειώνει μία σχέση πηγαίνω στην επόμενη.

Στην παράσταση είναι μαζί σου ερωτευμένος ο Χρήστος. Είσαι ένας ωραίος άνδρας. Σε φλερτάρουν οι άνδρες και πώς το διαχειρίζεσαι;

Ναι μου έχει τύχει αρκετές φορές να με φλερτάρουν άνδρες και το διαχειρίζομαι με χιούμορ. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Το διαχειρίζομαι με χιούμορ μέχρι ένα σημείο. Μπορεί κάποιος να σου κάνει και κάποια κίνηση που να είναι χυδαία. Εκεί σταματάει το χιούμορ. Θα «χαλαστώ» και εγώ και θα είμαι λιγάκι πιο απότομος. Το αποφεύγω με καλοσύνη.

Με τις γυναίκες θαυμάστριες τι γίνεται; Είναι καμιά που έχει ξεφύγει από τα όρια;

Κάθε χρόνο γίνονται χειρότερα τα πράγματα. Είναι πιο εκδηλωτικές. Είναι πολύ ωραίο να έρθουν να σου πουν «συγχαρητήρια», να σου κάνουν ένα κομπλιμέντο και πόσο μάλλον άτομα που σε ακολουθούν κάθε χρόνο και έρχονται και σε βλέπουν. Αυτά τα ακούω όλα. Υπάρχουν όμως και μερικά άτομα που μπορεί να είναι διαχυτικά μαζί σου. Να σου ζητήσουν το τηλέφωνο, να σε ρωτήσουν πού θα πας μετά, να σου μιλήσουν δηλαδή σαν να γνωρίζεσαι μαζί τους. Με χαμόγελο το προσπερνάω, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να χάσω το χαμόγελό μου. Το πιο extreme που έχει συμβεί είναι να γυρίσει και να μου δώσει ένα φιλί κάποια και να τα χάσω. Ηταν τόσο απότομο που δεν μπορούσα να αντιδράσω.

Αν σου γινόταν μια πρόταση για την Επίδαυρο θα πήγαινες;

Εννοείται ότι θα πήγαινα.

Τι ρόλο θα ήθελες να παίξεις;

Σίγουρα εννοείται ότι κάποια στιγμή και εγώ θα ήθελα να πάω να παίξω στην Επίδαυρο. Αυτήν τη στιγμή, τώρα που μιλάμε, στην ηλικία μου θα ήθελα να παίξω από τον «Πλούτο» τον Νεανία.

Διαβάζουμε ότι αυτή την περίοδο είσαι ερωτευμένος.

Είμαι μια χαρά.

Τον γάμο, την οικογένεια και τα παιδιά τα σκέφτεσαι ή πιστεύεις ότι είσαι πολύ μικρός ακόμα;

Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε θα σου πω ότι κάπου υπάρχει στο μυαλό μου και το παιδί. Δεν είναι κάτι που τώρα καίγομαι να το κάνω. Μπορεί να μιλήσουμε του χρόνου και να σου πω: «Θέλω να το κάνω πολύ». Αλλάζουν τα πράγματα.

Πώς φαντάζεσαι τη μητέρα των παιδιών σου;

Να έχει ήθος, χιούμορ, να έχει προσωπικότητα και να είναι πολύ προστατευτική με το θέμα οικογένεια.

Παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας;

Δεν θα ορίσω εγώ την ηλικία σε κάποια με την οποία είμαι ερωτευμένος. Δεν μπορώ να βάλω όρια. Μπορεί να είναι μικρότερη, μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, η χημεία παίζει. Να έχεις πολλά κοινά με τον άλλον. Να μιλάς όλο το βράδυ μαζί της και να ξημερώνει και να μην έχεις καταλάβει πώς πέρασε ο χρόνος.

Εχεις κάνει half night stand;

Δεν μου έχει τύχει ούτε το έχω κάνει (γέλια).

One night stand έχεις κάνει;

Δεν θα σου απαντήσω (γέλια). Δεν θυμάμαι. Ναι (γέλια).

Πολλοί ηθοποιοί ασχολούνται και με την παρουσίαση. Εσένα θα σε ενδιέφερε;

Δεν είναι το στοιχείο μου. Γιατί να μην το κάνει ένας παρουσιαστής που είναι και η δουλειά του και που σίγουρα θα είναι καλύτερος απ’ ό,τι εγώ;