Η Μαίρη Χρονοπούλου αποκαλύπτει για τη σχέση της με τη Μάρω Κοντού και απαντά στις δηλώσεις της!

Μαίρη Χρονοπούλου

Η Μαίρη Χρονοπούλου δίνει τη δική της απάντηση...

Τα παράπονα που έκανε πρόσφατα η Μαίρη Χρονοπούλου για τη Μάρω Κοντού οδήγησαν στην απάντηση της δεύτερης μέσω της εκπομπής dot. Εκεί η Μάρω Κοντού δήλωσε πως οι δυο τους χάθηκαν στη διαδρομή και πως: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω, έχουμε χαθεί, νομίζω δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα». Η Μαίρη Χρονοπούλου δίνει τη δική της απάντηση μέσω της εφημερίδας Espresso, λέγοντας:

«Σ’ αγαπάω, Μαριάνθη Κοντού!» Με αυτή τη γλυκιά κουβέντα η Μαίρη Χρονοπούλου κάνει – μέσω της Espresso – τη δική της «επίθεση αγάπης» στη Μάρω Κοντού, απαντώντας έτσι στις πρόσφατες δηλώσεις της δεύτερης ότι οι δυο αγαπημένες καλλιτέχνιδες και παλιές φίλες «χάθηκαν στη διαδρομή» της ζωής τους.

Η Μάρω Κοντού απαντά στη Μαίρη Χρονόπουλου: «Κακώς παραπονέθηκε! Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω…»
[dfp_ads id=236982]

«Αγαπάω τη Μαριάνθη μου – όπως είναι το κανονικό όνομα της παλιάς φίλης μου Μάρως – και μόνο καλά θα λέω πάντα για εκείνη. Μεγαλώσαμε μαζί και μαζί της αγαπάω και τα νιάτα μας, στο Εθνικό Θέατρο, όταν στα 18 τότε εκείνη και εγώ στα 19 κάναμε στενή παρέα» θυμάται η Μαίρη Χρονοπούλου καθώς ξετυλίγει το… κουβάρι της γνωριμίας τους και εν συνεχεία εξομολογείται στον Αλκίνοο Μπουνιά ένα άγνωστο περιστατικό, το οποίο αναφέρεται σε θεατρική συνεργασία τους το 1992 στο Δελφινάριο.

«Στη Μάρω χρωστάω την επιτυχημένη συνεργασία μας σ΄αυτή την παράσταση, που εκείνη τραγουδούσε τη «Μαύρη Φορντ» κι εγώ «Του αγοριού απέναντι» και αποθεωνόμασταν. Εκείνη επέμενε να συνεργαστούμε γιατί πίστευε πολύ ότι θα σκίζαμε και οι δυο μαζί πάνω στη σκηνή, όπως και έγινε. Δεν θα ξεχάσω ότι η Μάρω έδωσε μάχη να είμαι σε αυτή τη δουλειά – αφού οι θεατρικοί παραγωγοί, οι Μαροσούληδες, δεν με ήθελαν – και μάλιστα κατέβασε η ίδια τον μισθό της για να με πάρουν! Τέτοιες θυσίες έκανε για εμένα η αγαπημένη μου φίλη. Είναι δυνατό να μην την αγαπάω; Ακόμα και τη γιορτή μας κάναμε μαζί κάποτε με μια ωραία δεξίωση στο La Playa. Όλο το θέατρο το ήξερε ότι ήμασταν αγαπημένες. Άλλωστε, δεν μαλώσαμε ποτέ…» ξεκαθαρίζει μια και καλή η Μαίρη, δίνοντας την απάντηση της.