Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Ο Πολυχρονίου προσπάθησε να ξεκατινιάσει τη σχέση μας, αλλά δεν τα κατάφερε»

«Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει τις γυμνές φωτογραφήσεις στο Playboy αν είχα μια δεσποτική μητέρα».

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δίνει συνέντευξη μετά από καιρό και μιλάει για όλα στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Δερμιτζάκη. 

Όταν έφυγε ο πατέρας σου, επαναπροσδιόρισες τη σχέση σου με τη μητέρα σου;

Ακριβώς αυτό έγινε: επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου με τη μητέρα μου.

Σας πήρε χρόνο να συμβεί αυτό;

Όχι. Έγινε πολύ γρήγορα. Και αυτό γιατί κατάλαβα το μαγικό ρόλο που πρέπει να παίζει αναγκαστικά ένας από τους δύο γονιούς όταν ο άλλος σε παραχαϊδεύει. Βέβαια ούτε η μητέρα μου ήταν ποτέ αυστηρή ή καταπιεστική. Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει τις γυμνές φωτογραφήσεις στο Playboy αν είχα μια δεσποτική μητέρα. Επίσης είμαι άνθρωπος της οικογένειας, που στο προσωπικό μου αξιακό σύστημα και ιεραρχία είναι το νούμερο ένα. Δεν θα έκανα, δηλαδή, ποτέ πράγματα που θα ενοχλούσαν είτε τον πατέρα μου αν ζούσε είτε τη μητέρα μου. Οπότε όλες μου οι επιλογές γενικότερα είχαν πάντα την απόλυτη αποδοχή της μητέρας μου. Πάντα τη ρωτούσα και έπαιρνα τη γνώμη της.

Έχεις μετανιώσει για αυτές τις φωτογραφήσεις;

Ποτέ. Μου άρεσαν πάρα πολύ.

Οι λόγοι που τις έκανες ήταν οικονομικοί ή είχαν σχέση με τη ματαιοδοξία σου; Επειδή δηλαδή ένιωθες ωραία με το σώμα σου και ήθελες ενδεχομένως να αναστατώσεις τον αντρικό πληθυσμό;

Θα μπορούσες να πεις ότι ήταν ματαιοδοξία. Αλλά μάλλον ήταν η στιγμή που ανακάλυψα τη σεξουαλικότητά μου, παρόλο που ήμουν αρκετά μεγάλη για κάτι τέτοιο. Σίγουρα πάντως δεν το έκανα για να αποκτήσω αναγνωρισιμότητα, καθώς στο χώρο μου ήμουν ήδη καταξιωμένη. Επίσης ένας από τους λόγους που το αποφάσισα ήταν για να ιντριγκάρω λίγο τον Πολυχρονίου. Όταν μου το πρότειναν, ήμασταν παντρεμένοι και εκείνος προσπαθούσε να με αποτρέψει: «Μην το κάνεις», μου έλεγε, «σκέψου τον πατέρα μου και τη μητέρα σου». Εγώ του είπα πως το είχα συζητήσει ήδη με τη μητέρα μου και εκείνη δεν είχε πρόβλημα, ενώ ο πατέρας του με λάτρευε και δεν είχε επίσης κανένα θέμα με αυτό.

Με τον Πολυχρονίου έχετε πλέον μια τέλεια σχέση. Ωστόσο στην αρχή του χωρισμού σας, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα. Υπήρχε μια πικρία και μια εμπάθεια ανάμεσά σας.

Από τη μεριά μου όχι. Εκείνος προσπάθησε να «ξεκατινιάσει» τη σχέση μας, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί δεν τον άφησα.