Λευτέρης Παρασκευάς: «Αν έβγαιναν όσα συζητιόντουσαν πίσω από τις κάμερες, θα άλλαζαν τα δεδομένα»

Λευτέρης Παρασκευάς

"Πέντε λεπτά μετά, βλέπω τον Κατσινόπουλο να... Μετά λειτουργούσαν με περίεργο τρόπο..."

Ο Λευτέρης Παρασκευάς φαίνεται πως τα βρήκε λίγο δύσκολα στο Nomads. Ο κομμωτής από τον Βόλο, αποκαλύπτει -στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη- ότι η πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες του reality ήταν αρκετά διαφορετική από αυτή που βλέπαμε εμείς ως τηλεθεατές.

Γιατί πιστεύεις ότι ο κόσμος δεν σε κράτησε μέσα; Φταίει που δεν ανήκες σε κάποια κλίκα; 

Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε κλίκα με την Αποστολία.  Με την ομάδα του Μαυρίδη- Κατσινόπουλου δεν μπορούσα να συνυπάρξω γιατί δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες. Δεν μπήκα, λοιπόν, στη διαδικασία να σχεδιάσω στρατηγική με μία ολόκληρη ομάδα, να πούμε «πάμε να φάμε τους άλλους» και να αλληλοπροστατευόμαστε. Οπότε δεν ξέρω αν ο κόσμος ταυτίστηκε μαζί μου. Μπορεί απλά να ήμουν ένας flat άνθρωπος.

Συζητήθηκες πολύ όταν ψήφισες τον Κατσινόπουλο επειδή έφαγε παραπάνω ρύζι.

[dfp_ads id=236982]

Οι προμήθειές μας ήταν πολύ μετρημένες και ήθελε προσοχή το πώς θα φάμε. Όταν ενώθηκαν οι ομάδες μου ζητήθηκε να αναλάβω όλη τη διαδικασία του φαγητού. Μαγείρεψα το φαγητό μας για δέκα άτομα, μετά μου ζητήθηκε να μαγειρέψω κάτι και για το πρωί με την ίδια φωτιά. Απλά ζήτησα σαν χάρη να μην πειράξει κανείς το extra φαγητό που απέμεινε χωρίς να είναι ενήμερη η ομάδα γιατί απλά θα ήταν άδικο. Πέντε λεπτά μετά, βλέπω τον Κατσινόπουλο να έχει ανοίξει την κατσαρόλα και να τρώει. Του λέω «τι γίνεται;», μου λέει «έλα αν θες να φας» οπότε εγώ έμεινα. Το πρωί τον είδα να συνεχίζει να τρώει. Έτρωγε χωρίς να έχει συμφωνηθεί. Θορυβήθηκα γιατί είχαμε να περάσουμε κάποιες μέρες με τις συγκεκριμένες προμήθειες και απλά όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας βασίστηκα πάνω σε αυτό. Έγινε υπερτεράστιο θέμα και δέχτηκα τρελό κράξιμο από την τριάδα Μαυρίδη – Αναδιώτη – Κατσινόπουλου. Τα είδα και τώρα που ήρθα στην Ελλάδα.

Σκέφτηκες «τι το ‘θελα και το είπα»;

Τρεις μέρες μετά γύρισα και είπα συγγνώμη στον Γιώργο για να λήξει το θέμα. Του είπα ότι ίσως υπερέβαλλα σε όλο το σκηνικό. Δεν υπήρχε κάτι για να μετανιώσω, ήθελα όμως να λήξει. Έγινε τρελός ντόρος και ειπώθηκαν πολλά πράγματα για μένα. Δεν υπήρχε λόγος να βγάλουν τόση κακία. Πάντως, η εβδομάδα του ρυζιού ήταν και η πιο δύσκολη γιατί υπήρχε όλη αυτή η ένταση. Η Αποστολία ήταν φρικαρισμένη. Μετά λειτουργούσαν με περίεργο τρόπο, δεν δέχτηκαν ποτέ τη συγγνώμη μου, χωρίσαμε τα φαγητά κλπ.

Γιατί πραγματικά χωριστήκατε σε δύο ομάδες;

Για μένα είναι μόνο ένα παιχνίδι εντυπώσεων και στρατηγικής. Πίσω από τις κάμερες είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από αυτά που βλέπει ο τηλεθεατής. Δεν έχει δει πώς λειτουργεί ένας άνθρωπος μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι πραγματικά για ντοκιμαντέρ. Δεν μιλάω μόνο για την τριάδα. Αν έβγαιναν τα πράγματα που συζητιόντουσαν πίσω από τις κάμερες, τότε θα άλλαζαν τα δεδομένα.