Λευτέρης Ελευθερίου: Η εκπομπή που του πρότειναν να κάνει και τα επαγγελματικά σχέδια με τον Λαζόπουλο

Λευτέρης Ελευθερίου

Τι ετοιμάζει ο Λευτέρης Ελευθερίου;

Σε συνέντευξη του στο TV Έθνος και στην Κλάρα Γενιτσαριώτη, ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλά για την σειρά Daddy Cool στην οποία συμμετέχει, αλλά και για τις προτάσεις που ήρθαν μετά το YFSF.

[dfp_ads id=236982]

Το ευρύ κοινό σε γνώρισε από το «Your Face Sounds Familiar. «Πιστεύεις ότι σε βοήθησε; Βέβαια με βοήθησε και παροτρύνω τους ηθοποιούς που θα τους καλέσουν να δεχτούν. Κατά τη γνώμη μου, για να συμμετάσχει κάποιος στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται κάποιου είδους προεργασία στον χορό και στο τραγούδι.»

Μετά τη συμμετοχή σου στο σόου δέχτηκες πρόταση για παρουσίαση εκπομπής; «Ναι δέχτηκα. Μάλλον καλά έκανα και περίμενα, γιατί τελικά ήρθε στη ζωή μου το Daddy Cool. Υποκριτική έχω σπουδάσει, αυτό μου αρέσει, οπότε αν έκανα παρουσίαση κάποιας εκπομπής θα έψαχνα περισσότερο να δω τι με αφορά, η θεματολογία.»

Τι σου ζήτησαν να παρουσιάσεις; «Μου έχουν ζητήσει να συμμετάσχω σε πάνελ εκπομπών και να ασχοληθώ με εκπομπές που θα ήταν στη λογική της εκπομπής που παρουσίαζε ο Σπύρος Σούλης.»

Ποια είναι τα θεατρικά σου σχέδια για τη νέα σεζόν; «Θα συνεργαστώ με τον Λάκη Λαζόπουλο σε ένα καινούριο γαλλικό έργο.»