Κώστας Αποστολάκης για Mega: «Πρέπει να ντρέπονται όποιοι χαίρονται στο ενδεχόμενο να κλείσει το κανάλι»

Κώστας Αποστολάκης

Τι λέει ο γνωστός ηθοποιός για τα σίριαλ “Εθνική Ελλάδος” και “Μάλιστα, σεφ!”.

Συνέντευξη στο περιοδικό “MYtv” και την Βίκυ Διαμάντη παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση στο Mega, τα πολιτικά τεκταινόμενα της Ελλάδας, αλλά και για τα σίριαλ “Εθνική Ελλάδος” και “Μάλιστα, σεφ!”.

Φέτος σε είδαμε τηλεοπτικά στο “Μάλιστα, σεφ!” ενώ συζητιόταν έντονα να γίνουν γυρίσματα και για την “Εθνική Ελλάδος”. Τι θα γίνει τελικά με αυτά τα σίριαλ;  Θα συνεχιστούν; Είναι γνωστό, βέβαια, ότι το κανάλι αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα…

Ναι, νομίζω ότι θα σωθεί, όμως και καλό είναι να σωθεί. Όποιοι χαίρονται στο ενδεχόμενο να κλείσει ένα κανάλι πρέπει να ντρέπονται, όχι για το κανάλι, αλλά επειδή δουλεύουν τόσοι άνθρωποι, που θα χάσουν τη δουλειά τους. Για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα κλείνει, είναι στενάχωρο. Όπως στεναχωρήθηκα πολύ με την Ηλεκτρονική και με το ξενοδοχείο Ledra, όπου έγιναν μαζικές απολύσεις. Και μετά λέει ο Γιούνκερ “δεν είμαι υπέρ των μαζικών απολύσεων”… Αλλά δεν κάνουν και τίποτα για να περιοριστεί ή να εξαλειφθεί  αυτό το φαινόμενο της εποχής. Δεν γίνεται ανάπτυξη με 45% και 50% φορολογία. Σχετικά με τα σίριαλ τώρα, για την “Εθνική Ελλάδος”, δεν ξέρω τίποτα δυστυχώς, θα ήθελα να ξέρω γιατί το αγάπησα πάρα πολύ. Για το “Μάλιστα, σεφ!” πιστεύω ότι, αν ξεπεραστούν τα προβλήματα, θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, γιατί ήταν μια ωραία σειρά που πήγε καλά.