Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το αινιγματικό της μήνυμα και η φωτογραφία στο instagram!

Δείτε τι ανέβασε η παρουσιάστρια!

Μία φωτογραφία από το παρελθόν μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram χτες αργά το βράδυ η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνοδεύοντας τη από ένα αινιγματικό μήνυμα:
«Τίποτα δε χάνεται απ’ τη στιγμή που έχει ζήσει έστω και για λίγο. Μένει για πάντα μέσα στην καρδιά μας σαν μια γλυκιά ανάμνηση και οι αναμνήσεις είναι που δίνουν αξία στη ζωή και μας θυμίζουν το δρόμο που μας οδήγησε στο σήμερα.. Σίγουρα δεν μπορείς να ξαναζήσεις αυτές τις στιγμές μα να ξέρεις πως πάντα θα ‘ναι δικές σου και θα σ’ ακολουθούν. Μην σταματήσεις να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι για ό,τι καλύτερο στη ζωή σου. Να ξέρεις πως τα όνειρα χάνονται μόνο όταν τα παρατήσεις.»

 

Τίποτα δε χάνεται απ’ τη στιγμή που έχει ζήσει έστω και για λίγο. Μένει για πάντα μέσα στην καρδιά μας σαν μια γλυκιά ανάμνηση και οι αναμνήσεις είναι που δίνουν αξία στη ζωή και μας θυμίζουν το δρόμο που μας οδήγησε στο σήμερα.. Σίγουρα δεν μπορείς να ξαναζήσεις αυτές τις στιγμές μα να ξέρεις πως πάντα θα ‘ναι δικές σου και θα σ’ ακολουθούν. Μην σταματήσεις να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι για ό,τι καλύτερο στη ζωή σου. Να ξέρεις πως τα όνειρα χάνονται μόνο όταν τα παρατήσεις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις