Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά τη Ζωή Λάσκαρη!

Ζωή Λάσκαρη

Δείτε τι έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια στο Instagram!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτησε τη Ζωή Λάσκαρη με μια φωτογραφία κι ένα τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

[dfp_ads id=236982]

«Μια γυναίκα θρύλος, ένας άνθρωπος τόσο χαρισματικός και σπουδαίος, ένα τεράστιο κεφάλαιο που δεν θα κλείσει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και όχι μόνο…

Είχα την τιμή να την γνωρίσω από κοντά… να την απολαύσω πάνω στη σκηνή και τυχερή λόγω αυτής της δουλειάς να κουβεντιάσω μαζί της✨

Το “αντίο” της Φαίης Σκορδά στη Ζωή Λάσκαρη!

Από τους πρώτους ανθρώπους που με «εμπιστεύτηκε» και μου χάρισε συνέντευξη της χωρίς να έχει κανένα όφελος.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που τη συνάντησα.. δέος, ναι αυτό ένιωσα και όσες φορές την συναντούσα από αυτή την αύρα που απλώς υπάρχει στην ατμόσφαιρα και δεν μπορείς να εξηγήσεις το γιατί..

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια της ακόμα και λίγες ημέρες πριν που τη συνάντησα, λόγια σοφά και ανθρώπινα, ουσιαστικά, λόγια αγάπης από έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο σε μια τόση δύσκολη στιγμή για εμένα που θα τα κρατάω για πάντα στην καρδιά μου ❤️ Καλό ταξίδι ????», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ζωή Λάσκαρη: Η τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση στο Celebrity travel!

Μια γυναίκα θρύλος, ένας άνθρωπος τόσο χαρισματικός και σπουδαίος, ένα τεράστιο κεφάλαιο που δεν θα κλείσει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και όχι μόνο.. Είχα την τιμή να την γνωρίσω από κοντά..να την απολαύσω πάνω στη σκηνή και τυχερή λόγω αυτής της δουλειάς να κουβεντιάσω μαζί της✨ Από τους πρώτους ανθρώπους που με «εμπιστεύτηκε» και μου χάρισε συνέντευξη της χωρίς να έχει κανένα όφελος. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τη συνάντησα..δέος, ναι αυτό ένιωσα και όσες φορες την συναντούσα από αυτή την αύρα που απλώς υπάρχει στην ατμόσφαιρα και δεν μπορείς να εξηγησεις το γιατί.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια της ακόμα και λίγες ημέρες πριν που τη συνάντησα, λόγια σοφά και ανθρώπινα, ουσιαστικά, λόγια αγάπης από έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο σε μια τόση δύσκολη στιγμή για εμένα που θα τα κρατάω για πάντα στην καρδιά μου ❤️ Καλό ταξίδι ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις