Κωνσταντίνα Κομμάτα: Είναι το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Κωνσταντίνα Κομμάτα

Οι «Συμμαθητές», η πρόταση από την Ελένη και οι φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα ήρθε από την Θεσσαλονίκη για να μείνει. Με αφετηρία της το μόντελινγκ πέρασε στο χώρο της τηλεόρασης, η οποία την οδήγησε στα πλατό των «Συμμαθητών» του AΝΤ1. Ανάμεσα σε άλλα, φέτος έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από την Ελένη Μενεγάκη ενώ ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Δείτε όλα όσα εξομολογείται στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και την εφημερίδα ΑΓΟΡΑ.

Πως ακριβώς σου έγινε η πρόταση να πάρεις μέρος στους «Συμμαθητές»;  Έχεις ξεκινήσει ταυτόχρονα μαθήματα υποκριτικής; Με τον ένα εκ των δυο σκηνοθετών της σειράς, Βασίλη Θωμόπουλο, έχουμε έναν πολύ καλό κοινό φίλο, τον Χρήστο Ανθόπουλο, ο οποίος του μίλησε για εμένα και έτσι έγινε η πρώτη συνάντηση όπου στη συνέχεια εξελίχθηκε σε συνεργασία για την οποία θα του είμαι πάντα ευγνώμων. Μαθήματα υποκριτικής παρακολούθησα μόλις αποφοίτησα από το σχολείο στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Όταν μετακόμισα στην Αθήνα για τις ανάγκες τις σειράς δεν ασχολήθηκα με κάτι άλλο παράλληλα, γιατί ήθελα να αφοσιωθώ απόλυτα σε αυτό, το οποίο από μόνο του ήταν μια σχολή δίπλα σε εξαιρετικούς καλλιτέχνες.

[dfp_ads id=236982]

Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσε η είδηση ότι έχεις δεχθεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη για να ενταχθείς στην ομάδα της. Ισχύει; Θα ήθελες να το κάνεις; Ας μην προτρέχουμε. Αν είναι να ανακοινωθεί κάτι θα ανακοινωθεί από τους ιθύνοντες. Και προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο.

Στο Μακεδονία TV ήσουν στην ομάδα της Ιωάννας Λίλη στην εκπομπή «Όλα Καλά». Είναι εύκολο να συνυπάρχουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες δύο ωραίες γυναίκες; Δεν νομίζω πως η εμφάνιση έχει και τόσο μεγάλη σημασία όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά αντίθετα υπάρχει ίδιος στόχος. Με την Ιωάννα και την υπόλοιπη ομάδα πέρασα καταπληκτικά. Ήταν μια πολύ ευχάριστη χρόνια που θα θυμάμαι.

Το φετινό καλοκαίρι κυκλοφόρησε η φήμη ότι είσαι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ουσιαστικά είναι η πρώτη φήμη που ακούγεται για σένα. Πως το διαχειρίστηκες όλο αυτό; Πάντα θα υπάρχουν οι φήμες και τα αναληθή δημοσιεύματα και όσο πιο σύντομα το αντιληφθεί κανείς αυτό τόσο το καλύτερο.