Κλείνουν 25 χρόνια γάμου και κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Ερωτευμένοι, χαρούμενοι, γεμάτοι, με μια ανοιχτή αγκαλιά ο ένας για τον άλλο...

Η σεφ Ντίνα Νικολάου και ο σύζυγός της, υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, γιόρτασαν στο ανακαινισμένο Athens Tiare Hotel της Ομόνοιας, τα εικοσιπέντε ευτυχισμένα χρόνια γάμου τους. Χαμηλών τόνων και οι δύο, πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνισή τους, καθώς επέλεξαν συνειδητά σε όλη την πορεία τους να μη δημοσιοποιούν την προσωπική ζωή τους. Επί πολλά έτη άλλωστε, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης κινούνταν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχοντας ως βάση του το Παρίσι.

Ντίνα Νικολάου

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το προσωπικό τους παραμύθι χτίζοντας μία ουσιαστική βαθιά σχέση αγάπης και σεβασμού. Ειλικρινείς αλλά και ερωτευμένοι, όπως τους πρώτους μήνες της γνωριμίας τους, δεν κρύβουν πώς το κυρίαρχο μυστικό του γάμου τους είναι η κατ» ουσίαν αφοσίωση και αγάπη. Καρπός του έρωτά τους, άλλωστε, είναι δύο υπέροχα παιδιά ο 20 χρόνος Στέλιος και ο 21 έτους Γιώργος που σπουδάζουν Νομική και Αρχιτεκτονική αντιστοίχως στο Παρίσι.

Ντίνα και Κωνσταντίνος βρέθηκαν στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο της Αθήνας για να γιορτάσουν την αργυρή επέτειο τους, έπειτα από την πρόσκληση του υπεύθυνου επικοινωνίας Γιάννη Βίτσα και συνομίλησαν επί αρκετή ώρα με τον ιδιοκτήτη Μανώλη Πετρογιάννη, το διευθυντή Λεόντιο Ορφανό και την πρόξενο του Παναμά στις ΗΠΑ Γεωργία Αθαναςοπούλου, δοκιμάζοντας γεύσεις της Νοτιοαμερικάνικης κουζίνας.