«Η Κέλλυ κατέπεσε ψυχολογικά όταν έχασε τον Σπύρο»

Κέλλυ Σακάκου

«Ο θάνατος της μας επηρέασε βαθύτατα και ψυχικά.»

Το σοκ από τον ξαφνικό θάνατο της Κέλλυς Σακάκου συγκλόνισε όλη την οικογένεια του μεγάλου μας ζωγράφου, Αλέκου Φασιανού, ο οποίος μαζί με τη σύζυγο του βρισκόταν νυχθημερόν στο πλευρό της, από τότε που έφυγε από τη ζωή ο πολύτιμος σύζυγος της, Σπύρος Φασιανός.

«Η Κέλλυ ήταν ένας απίστευτα καλός χαρακτήρας και κυρίως φιλότεχνη. Λάτρευε τη ζωγραφική, λάτρευε τη μουσική, λάτρευε τα πάντα στην τέχνη. Ο θάνατος της μας επηρέασε βαθύτατα και ψυχικά, όμως επειδή της ίδιας δεν της άρεσαν τέτοιου είδους επικήδειοι και ήταν χαρούμενη προσωπικότητα, μένω στις χαρές που μας είχε χαρίσει, σε όλη την οικογένεια» λέει ο Αλέκος Φασιανός στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Freddo.

Στην ερώτηση αν ο ίδιος και η οικογένεια του γνώριζαν ότι πλησίαζε το τέλος της, απαντάει άμεσα: «Κανείς δεν γνωρίζει το τέλος του άλλου. Όχι. Ήταν ξαφνικό και αναπάντεχο. Δεν πιστεύαμε ότι θα έρθει τόσο σύντομα». Για το αν γνώριζαν για το Πάρκισον: «Ναι, σαφώς και το ξέραμε, όμως προσπαθούσαμε να της δίνουμε κουράγιο. Σας ξαναλέω, δεν πιστεύαμε ότι θα «φύγει» τόσο νωρίς.»

Η σχέση της με τον Σπύρο Φασιανό, και ο χαμός του

«Μοναδική. Ο ένας αγαπούσε τον άλλον σαν να είχαν γνωριστεί την ίδια μέρα. Και ας είχε περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ζούσε ο ένας για τον άλλον. Η Κέλλυ κατέπεσε ψυχολογικά όταν έχασε τον Σπύρο.