Κατσούλης: Όταν με βλέπω στις «Ανδρικές Υποθέσεις» με διορθώνω συνέχεια

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξή του

 …σε συνέντευξή του στον Άρη Καβατζίκη και το περιοδικό «Εγώ».

– «Ανδρικές Υποθέσεις» στον ΣΚΑΪ. Πως ήταν η εμπειρία του παρουσιάστή;

«Το αντιμετώπισα ως ρόλο. Ένιωσα ως οικοδεσπότης μιας εκπομπής που ασχολείται με αντρικές υποθέσεις, με γνώμονα το χιούμορ, χωρίς να ακολουθούνται στερεότυπα. Δεν ένιωσα παρουσιαστής.

– Ο τηλεπαρουσιαστής δεν οφείλει να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό;
» Είμαι παρουσιαστής αλλά βλέπετε μόνο μία πλευρά μου. Δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου σε όλες τις εκφάνσεις. Το ίδιο κάνει και ο ηθοποιός για ένα ρόλο του. Τί σημαίνει «πραγματικός»; Αν εγώ είμαι ένας μίζερος στριφνός, κακομαθημένος άνθρωπος, πρέπει να σας το «σερβίρω» ως εικόνα; Δεν οφείλω να γίνω γλυκός και συμπαθής; Όλοι οι άνθρωποι λοιπόν παίζουμε ρόλοςυ στη ζωή μας κάθε μέρα. Έχουμε επιλέξει έναν τρόπο να είμαστε στη δουλειά μας και έναν άλλο με τους φίλους μας ή την οικογένειά μας. «

– Πώς νιώθετε όταν προβάλλονται επεισόδια; Η Κατερίνα τι σας λέει;
«Με διορθώνω συνέχεια. Ενώ η Κατερίνα κάνει καίριες τεχνικές παρατηρήσεις που προέρχονται από την μεγάλη της εμεπριία σε αυτό το κομμάτι. Σε γενικές γραμμές της φάνηκε πολύ καλή εκπομπή.»

– Έχετε άγχος για το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη σεζόν με τη δουλειά σας;
» Πάντα έχω έγνοια – και όχι άγχος, γιατί δεν θέλω να αρρωστήσω. Η δουλειά του ηθοποιού είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη. Με αυτή την έννοια είμαι συνηθισμένος στις δυσκολίες και μου είναι λίγο πιο εύκολο να αντιμετωπίσω την κατάσταση σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους που έχουν πέσει από τα σύννεφα. Προσωπικά έχω μάθει να ζω με όσα έχω.

– Γίνατε πιο ανεκτικός με την εγκυμοσύνη της Κατερίνας; 
«Όσες εγκύους γνωρίζω, αν δεν ήταν περίεργες και δύστροπες πριν, δεν έγιναν στην εγκυμοσύνη. Η Κατερίνα δεν είναι δύστροπη, ούτε περίεργη. Βρίκαμε μόνοι μας τις σωστές ισορροπίες και δεν χρειάστηκε να γίνω υπομονετικός. Τροποποιείς απλώς τη συμπεριφορά σου. Χαίρομαι πολύ που θα αποκτήσω παιδί. Οι φίλοι που έχουν κορίτσια μου λένε πως είμαι τυχερός. θα ήθελα ως κοριτσάκι που θα είναι να μοιάζει στην Κατερίνα.»