Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα ξαναγυρνούσα στο «Ξαναδέστε τους» ούτε με έναν πολύ υψηλό μισθό»

Κατερίνα Καινούργιου

«Στεναχωρήθηκα όταν είδα την Μαρία Ηλιάκη στην Ελένη Μενεγάκη».

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά στο περιοδικό People και στην Σόνια Καζόνι για το Δέστε τους που έχει αφήσει πίσω, την αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή, αλλά και το χωρισμό της Μαρίας Ηλιάκη.

[dfp_ads id=236982]

Φέτος η ομάδα του «Δέστε τους» ξανασυστήθηκε τηλεοπτικά στο «Ξαναδέστε τους» και ήσουν η μόνη από την παλιά παρέα που δεν βρέθηκε εκεί. Στην αρχή της σεζόν μου είχες πει πως για σένα αυτό ο κύκλος έχει κλείσει, αλλά τότε ακόμα δεν είχαν κάνει πρεμιέρα. Βλέποντάς τους ένιωσες μια νοσταλγία;

Όχι δεν θα ξαναγυρνούσα στο «Ξαναδέστε τους» ούτε με έναν πολύ υψηλό μισθό. Η ψυχική μου ηρεμία είναι το άλφα και το ωμέγα για μένα. Πέρα από την πλάκα, τους έχω παρακολουθήσει να κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη – την έζησα και εγώ πέρσι. Δεν είμαι όμως σίγουρη αν αυτό το στυλ εκπομπών είναι πλέον αυτό που θέλει ο κόσμος.

Και από εκεί υπήρξε μια ξαφνική αποχώρηση, αυτή της Τζώρτζιας Παναγή.

Δεν θεωρώ, ότι αν μια εκπομπή δεν πηγαίνει καλά, μπορεί να φταίει ένα μέλος του πάνελ, αλλά κάτι θα ξέρουν τα παιδιά. Από εκεί και πέρα, για μένα το Δέστε τους είναι κάτι πολύ παρελθοντικό, έχω προχωρήσει. Ό,τι καλό ήταν να πάρω το πήρα και κρατώ με πολλή αγάπη τις καλές στιγμές. Επειδή υπήρξαν και κακές ειδικά προς το τέλος, έχω βάλει μια τελεία και θέλω να θυμάμαι τα όμορφα.

Καινούργιου για χωρισμό Ηλιάκη – Γαλίτη: «Ήταν πολύ ειλικρινής, αλλά μόνη της το είπε…»

Είπες στο Φτιάξε καφέ πως στενοχωρήθηκες που χώρισε η Μαρία Ηλιάκη με τον Νεκτάριο Γαλίτη. Δεδομένου πως είναι γνωστό ότι οι σχέσεις σας έχουν διαταραχτεί, σχολιάστηκε η δήλωση σου.

Το ότι έχουμε ψυχρανθεί με την Μαρία, επαγγελματικά και φιλικά, δεν σημαίνει πως θέλω να ναι δυστυχισμένη. Είναι ένα κορίτσι που έχει ταλαιπωρηθεί στην προσωπική της ζωή, όπως και εγώ, και την έβλεπα να είναι πολύ καλά με το συγκεκριμένο παιδί. Στεναχωρήθηκα όταν την είδα στη Μενεγάκη, γιατί ήταν σχεδόν κλαμένη. Όπως και αν έχει, έχουμε ζήσει στιγμές μαζί που κρατάω όμορφα μέσα μου, την έχω αγαπήσει, ξέρω πως θέλει να προχωρήσει, να κάνει οικογένεια, και δεν μου άρεσε που την είδα στενοχωρημένη. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο. Στεναχωριέμαι όταν τον βλέπω στενοχωρημένο, τον αγαπάω, του χρωστάω πολλά και αυτόν δεν αλλάζει. Είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και όποτε με χρειαστεί θα είμαι δίπλα του.