Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Πληρωμένη» απάντηση για τους ηθοποιούς που ενοχλούνται από την επαφή με τον κόσμο

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

«Σου δείχνει κάποιος την αγάπη του και θα ενοχληθείς; Είναι δυνατόν; Τους προτρέπω να έρθουν να φωτογραφηθούν μαζί μας»!

Μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς στη χώρα μας, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μιλά για όλα στη Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Η ηθοποιός παίρνει σαφή θέση σχετικά με την επαφή που πρέπει να έχουν οι καλλιτέχνες με το κοινό, με αφορμή κάποιες δηλώσεις διασήμων ότι ενοχλούνται από την επαφή με τον κόσμο.

[dfp_ads id=236982]

Κάποιοι ηθοποιοί ενοχλούνται όταν τους πολιορκεί κόσμος εκτός θεάτρου…

Να ενοχληθείς από τον κόσμο που θέλει να σου δείξει την αγάπη και την υποστήριξή του; Από τον κόσμο που σε ακολουθεί, σε εμψυχώνει και σε δυναμώνει να συνεχίσεις παρακάτω; Από τον κόσμο που διψάει για καλό θέατρο και που γεμίζει τους χώρους που παίζουμε; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Βέβαια, ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και αντιδρά με άλλον τρόπο, αλλά εγώ και οι περισσότεροι ηθοποιοί και φίλοι που είναι στην ομάδα της «Ορέστειας» απολαμβάνουμε τη μεγάλη αγκαλιά του κόσμου.

Ακόμα κι όταν επιμένουν να βγείτε selfie;

Φυσικά! Σου δείχνει κάποιος την αγάπη του και θα ενοχληθείς; Είναι δυνατόν; Αντίθετα, κάποιες φορές που τους βλέπω διστακτικούς, τους προτρέπω να έρθουν να φωτογραφηθούν μαζί μας και να μας πουν πώς τους φάνηκε η παράστασή μας! «Να έρχεστε», τους λέμε, «την έχουμε ανάγκη την καλή σας κουβέντα και τις χειραψίες, τα φιλιά σας». Και το εννοούμε.