Καίτη Παπανίκα: Το συγκλονιστικό όνειρο στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη!

Καίτη Παπανίκα

Η Καίτη Παπανίκα ήταν ένας άνθρωπος που απέπνεε αισιοδοξία ακόμα και τα τελευταία χρόνια που ταλαιπωρούνταν από τον καρκίνο.

Η ηθοποιός Καίτη Παπανίκα έφυγε από τη ζωή στα 75 της χρόνια έπειτα από μάχη που έδινε τα τελευταία 8 χρόνια με τον καρκίνο. Η Καίτη Παπανίκα δεν ήθελε να αναφέρεται στα άσχημα για αυτό και στην τελευταία της συνέντευξη, έλεγε στον Νίκο Νικόλιζα «Γράψε ότι περνάω την αρρώστια μου με αισιοδοξία». Στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στην Ναταλια Γερμανού τον Σεπτέμβρη του 2015 και στην εκπομπή NaMaSte η ίδια χαμογελαστή είχε ντυθεί στα λευκά και μπήκε στο στούντιο του Epsilon με ευχές και με δώρα σύκα που δυναμώνουν και φέρνουν τύχη.

Το θέατρο ήταν η μεγάλη της αγάπη και η ίδια είχε στην πορεία της πλήθος από συνεργασίες. Στην τελευταία της αυτή τηλεοπτική συνέντευξη μάλιστα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής και ένα όνειρο, στο οποίο είδε ανθρώπους που δεν βρίσκονται πια στη ζωή και έκανε την Ναταλία Γερμανού να ανατριχιάσει:

Καίτη Παπανίκα: «Παλεύω με τον καρκίνο, αυτός είναι ο τελευταίος μου ρόλος»

«Όλους τους θυμάμαι και όλους τους αγαπάω γιατί δεν  είχα συγκρούσεις ποτέ, πολλή αγάπη για όλους. Πολλές φορές τα βράδια πριν κοιμηθώ τους σκέφτομαι και λέω αυτός έφυγε, αυτός έφυγε. Μέχρι και όνειρο είδα όταν ήμουν στην Τουρκία, τους είδα όλους και μετά έμαθα ότι ήταν των ψυχών. Τι όνειρο ήταν αυτό! Με μαύρα καπέλα! Τον Ρίζο, τον Δαδινόπουλο, τον Καραγιώργη όλοι που περίμεναν σε μια σειρά εκεί και ήταν κάτι αυτοκίνητα μαύρα και ήταν σα να έπεφτε φως.

Και του έλεγα «πως περνάτε εκεί;» Μου λέει ο Καραγιώργης «εμείς καλά περνάμε εσείς τα έχετε κάνει μπάχαλο». «Έλα πάμε να φάμε» μου λέει. Ήταν ένα τραπέζι γεμάτο μελιτζάνες. Πήγα. Να πάρω και τη μελιτζάνα να τη φάω και μου λέει ο άλλος δίπλα, «δώσε μου την πεινάω». Δεν ξέρω ποιος ήταν. Άντε που θα σας φάω και τις μελιτζάνες, πάρ’ τη και να τη φας όλη» αφηγήθηκε η Καίτη Παπανίκα.