«Ήξερα ότι μετά το Voice δεν θα είχα πολλές προτάσεις! Δεν χτύπησα πόρτες…»

The Voice

«Ακόμα με αναγνωρίζουν στο δρόμο. Έρχονται, μου μιλούν, ρωτούν τι ετοιμάζω και με συμβουλεύονται αν θα πρέπει να δηλώσουν κι εκείνοι συμμετοχή».

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε ο Γιάννης Μαργάρης. Ο νικητής του φετινού The Voice μίλησε για τη ζωή του μετά το τέλος του μουσικού talent show.

[dfp_ads id=236982]

Χτυπάει ακόμα το τηλέφωνο για προτάσεις;

Ήξερα από την αρχή ότι δεν θα είχα πολλές προτάσεις μετά το παιχνίδι, γιατί το στιλ μουσικής μου είναι πιο εναλλακτικό. Είμαι ικανοποιημένος όμως, γιατί κατάφερα να παίξω στα μαγαζιά που πάντα ήθελα, στον Σταυρό του Νότου. Προσωπικά, δεν χτύπησα πόρτες μετά τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι, γιατί έχω να μάθω πολλά πράγματα ακόμα πάνω στη μουσική.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου μετά τη νίκη στο The Voice;

Ακόμα με αναγνωρίζουν στο δρόμο. Έρχονται, μου μιλούν, ρωτούν τι ετοιμάζω και με συμβουλεύονται αν θα πρέπει να δηλώσουν κι εκείνοι συμμετοχή. Δεν με αναγνωρίζουν βέβαια στον ίδιο βαθμό που με αναγνώριζαν όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι.

Λένε ότι σ’ αυτού του είδους τα shows σε θυμούνται μέχρι να προβληθεί το επόμενο. Φοβήθηκες μήπως ξεχαστείς;

Το σκέφτηκα και δεν με ενοχλεί καθόλου αν αύριο ξεχαστώ. Για κάποιους «χάνομαι» σημαίνει «δεν με ξέρουν τόσοι όσοι αναγνωρίζουν τον Σάκη Ρουβά». Το ότι βγαίνει κάποιος από ένα μουσικό παιχνίδι δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει μέσα σε ένα μήνα την καριέρα της ζωής του. Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε μικρά παιδιά ακόμη και πρέπει να ψηθούμε και να μάθουμε περισσότερα πράγματα πάνω στη μουσική. Ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τον εαυτό μας και το στιλ μουσικής που θέλουμε να υπηρετήσουμε. Και αυτό γίνεται σταδιακά. Για μένα καριέρα μπορεί να σημαίνει να τραγουδάω σε ένα μπαράκι με 50 θαμώνες από κάτω.

Γιάννης Μαργάρης