Ηθοποιός του Game Of Thrones κάνει διακοπές στην Σαντορίνη

Thrones

Δείτε τις φωτογραφίες που ανεβάζει...

«Η παιδική χαρά των θεών». Με αυτή τη φράση και μια εντυπωσιακή φωτογραφία της Σαντορίνης από ψηλά ανακοίνωσε στους πάνω από 100.000 followers του στο Instagram ο Tom Wlaschiha ότι βρίσκεται στο πανέμορφο ελληνικό νησί.

tom

Ο κούκλος Γερμανός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά-παγκόσμιο φαινόμενο «Game of Thrones», ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Τρίτη, επιλέγοντας τη Σαντορίνη με το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα για τις διακοπές του. Μάλιστα, σαν δωράκι στις θαυμάστριές του ανάρτησε και μια φωτογραφία του με παιχνιδιάρικη διάθεση, σε κάποιο από τα στενά της Οίας.

Let the holidays begin. #greece???????? #santorini

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @tomwlaschiha στις

Καλωσόρισμα

Φορώντας ένα πράσινο φανελάκι, ο 43χρονος ποζάρει δίπλα σε ένα παράθυρο, κάνοντας γκριμάτσα, και -φυσικά- τα σχόλια πήραν… φωτιά. Οι Ελληνίδες τον προέτρεψαν να φάει μουσακά, να περάσει μια βόλτα από την Αθήνα για… ποτάκι, ενώ οι περισσότεροι τον καλωσόρισαν και του πρότειναν κι άλλους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Σίφνος.

[dfp_ads id=236982]

Ο Tom υποδύεται τον «άνθρωπο χωρίς πρόσωπο» Τζάκεν Χ’ Γκαρ, ο οποίος ανέλαβε την εκπαίδευση της Αρια Σταρκ στο Μπράαβος, μαθαίνοντάς της να αλλάζει πρόσωπα, ώστε να εκδικηθεί για τους θανάτους των μελών της οικογένειάς της.

Το «Game of Thrones» είναι η πρώτη μεγάλη παραγωγή στην οποία ο Wlaschiha έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ είναι από τις λίγες αμερικανικές δουλειές στο βιογραφικό του.

Κυρίως έχει πρωταγωνιστήσει σε γερμανικές ταινίες και σίριαλ, ενώ στο φιλμ «Rush» συναντήθηκε με την επίσης πρωταγωνίστρια της επικής σειράς φαντασίας Νάταλι Ντόρμερ, η οποία ενσαρκώνει τη Μάργκερι Ταϊρέλ.Θυμίζουμε ότι στις αρχές του Ιουλίου είχαν επισκεφτεί τη χώρα μας, όχι όμως για διακοπές αλλά για να βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες, οι επίσης πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» Λένα Χίντεϊ, Μέιζι Γουίλιαμς και Λίαμ Κάνιγχαμ, οι οποίοι υποδύονται τους Σέρσεϊ Λάνιστερ, Αρια Σταρκ και Σερ Ντέβος Σίγουορθ, αντίστοιχα. Οι τρεις διάσημοι ηθοποιοί επισκέφτηκαν τα hot spots της Μυτιλήνης, περνώντας με αυτό τον τρόπο το δικό τους μήνυμα για βοήθεια και αλληλεγγύη, ενώ ταξίδευσαν και στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε περιοχές όπου επίσης φιλοξενούνται προσφυγικοί πληθυσμοί.

The playground of the Gods. #aegaen #greece???????? #santorini #fira

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @tomwlaschiha στις

enough of these sunsets already !! #greece???????? #santorini #oia #aegaen #kyklades

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @tomwlaschiha στις

Πηγή: Espresso