Η δεύτερη έκλειψη του Απριλίου γίνεται σήμερα! Μάθε πως σε επηρεάζει…

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου 2014 και ώρα 9.14 και αποτελεί μια δακτυλιοειδή έκλειψη Ηλίου.

Παρόλο που η έκλειψη διαμορφώνει μόνο θετικές γωνίες με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα, το γεγονός ότι σχηματίζεται στις 8 μοίρες του Ταύρου, πάνω στον απλανή αστέρα Hamal είναι πιθανό να προκαλέσει ατυχήματα και βιαιότητες σε κοσμικό επίπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου, ότι ο πλανητικός Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου, θα βρίσκεται ακόμα σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαΐου. Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, η Νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα και σχέδια που εγγυώνται θετικές προοπτικές σχεδόν στα περισσότερα ζώδια. Φυσικά απαιτούνται και οι ανάλογες προσπάθειες, ώστε τα αποτελέσματα να έχουν διάρκεια.

Η έκλειψη Ηλίου και πως θα μας επηρεάσει το επόμενο εξάμηνο
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι εκλείψεις έχουν ισχύ τουλάχιστον έξι μηνών, επομένως χρειάζεται υπομονή και επιμονή.
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο θετικά από την επερχόμενη έκλειψη είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Ιχθύς και ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 28/4, 31/8, 30/12, 30/6 και 27/2. Αντίθετα, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 31/7, 1/11 και 28/1, καλό είναι να προσέχουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου αποτελεί μια ηλιακή έκλειψη που θα επηρεάσει κυρίως τα οικονομικά σου. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κάποια έξοδα, όχι μόνο θα καταφέρεις να ανταποκριθείς, αλλά θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με καινούριες δραστηριότητες που θα αυξήσουν κατά πολύ τα εισοδήματά σου. Τα οφέλη της έκλειψης ίσως αργήσουν λίγο να φανούν, θα έχουν όμως μακροχρόνια αποτελέσματα που θα επηρεάσουν θετικά τον τρόπο ζωής σου. Εξάλλου, ο Ερμής που συμμετέχει στην έκλειψη, σχηματίζει την ίδια μέρα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σου δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις την επαγγελματική σου πορεία και να κάνεις τα όνειρά σου -όσο παράτολμα κι αν είναι- πραγματικότητα. Μια νέα οικογενειακή σταθερότητα μπορεί επίσης να επιτευχθεί κάτω από το φως του καινούριου φεγγαριού.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο TLIFE