«Η γυναίκα μου πριν από 7 μήνες, έφυγε από το σπίτι, πήρε και το παιδί…»

Η αποκάλυψη του γνωστού ηθοποιού για το χωρισμό του. Έναν χωρισμό που ο ίδιος δεν ήθελε...

Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του είναι η τωρινή γιατί είναι συνδυασμός πολλών γεγονότων. Ο Οδυσσέας Σταμούλης μιλάει στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού για το χωρισμό από τη σύζυγο του μετά από 13 χρόνια σχέσης…

Στην τηλεόραση δεν θα εμφανιστείς; «Τηλεόραση έχω να κάνω 5 χρόνια, από το 2011 και δεν προοιωνίζεται ότι θα κάνω πάλι τώρα, γιατί δεν ξέρω, γίνονται δουλειές;»

[dfp_ads id=236982]

Πολλοί συνάδελφοί σου πηγαινοέρχονται στην Κύπρο, εκεί πλέον γυρίζονται πολλά σίριαλ. «Δεν έτυχε να μου πει κανείς για σίριαλ στην Κύπρο,. δεν μπορούσα να φύγω κι εύκολα, αλλά αν προέκυπτε κάτι κι είχε και οικονομικό ενδιαφέρον… Φαντάζομαι τώρα που είμαι καλώς ή κακώς πιο … ελεύθερος, θα το έκανα. Πάντως δεν έχει προκύψει ως αυτή τη στιγμή.

stamoulis1

Τι εννοείς λέγοντας: «Είμαι καλώς ή κακώς πιο … ελεύθερος»; «Έχω κάτι ισχυρές ενδείξεις, ως ισχυρότατες, ότι κάτι δεν πάει καλά. Η γυναίκα μου πριν από 7 μήνες, έφυγε από το σπίτι, πήρε και το παιδί, μένει σε άλλο σπίτι, σε άλλη πολυκατοικία, σε άλλη περιοχή, σε άλλο Δήμο. Κατά τη γνώμη σου πρέπει να ανησυχώ; Μήπως χωρίσαμε;

Μου λες με χιουμοριστική διάθεση ότι χωρίσατε; «Αφού έχει φύγει 7 μήνες… το είπα με χιούμορ. Είναι φανερό αυτό που έχει συμβεί.

Έχετε μπει στη διαδικασία του διαζυγίου ή υπάρχει περίπτωση επανένωσης; «Όλα γίνονται σύμφωνα με την κρατούσα πρακτική.

Πώς είναι η ζωή σου τώρα που είσαι πιο …ελεύθερος; «Έχω μια ελευθερία που δεν την ήθελα, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν μια φάση της ζωής μου που ήθελα να έχω οικογένεια. Όταν μετά από 13 χρόνια σχέσης μένεις μόνος σου. αλλάζει η κατάσταση της ζωής.

Ξαφνικά …εργένης; «Ναι, με τη φάση που είμαστε τώρα δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Είχα γυναίκα που ήθελα να έχω, ήθελα να έχω οικογένεια, το έκανα κι εγώ κι εκείνη συνειδητά, δεν έγινε έτσι. Ήταν επιλογή και ήλπιζα ότι θα πήγαινε πιο πέρα.