Γιώργος Λιανός για Λιάγκα – Αρναούτογλου: «Είναι άδικο για τον Γρηγόρη…»

Γιώργος Λιανός

«Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που θέλει να του κάνεις χιούμορ με συγκεκριμένο τρόπο, αν δεν είναι κολλητός του ο άλλος…».

Για την κόντρα Λιάγκα – Αρναούτογλου μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο περιοδικό “tv kous kous” του Ελεύθερου τύπου και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

[dfp_ads id=236982]

Οι σχέσεις σου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι γνωστό το πόσο καλές είναι. Στην ιστορία με τον Γιώργο Λιάγκα και τα πυρά που ανταλλάσουν, ποια είναι η γνώμη σου;

Δεν με βρίσκουν σύμφωνο τέτοια πράγματα, το θεώρησα λίγο άδικο για τον Γρηγόρη, αφού δεν είχε κάνει δήλωση για τον Γιώργο και το “Late Night”. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που θέλει να του κάνεις χιούμορ με συγκεκριμένο τρόπο, αν δεν είναι κολλητός του ο άλλος και του κάνει πλάκα για τα επαγγελματικά του, δεν τα δέχεται όλα. Για τα προσωπικά δεν έχει κολλήματα και θέματα.

Πως σου φαίνεται στο Nomads;

Είναι μανούλα για τέτοια κονσεπτ, ξέρει να “κοιτά” την αγωνία του κοινού, να “εκμεταλλεύεται” τις δραματικές σκηνές, τα χειρίζεται όλα με ιδιαίτερη μαεστρία.