Γιώργος Λιάγκας: «Οι δεξιοί, λέει, απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το σεξ, απ’ ότι οι αριστεροί»

«Έτσι… αγαπάει ο Πειραιάς».

Ο Γιώργος Λιάγκας, πιστός στο ραντεβού του με το αναγνωστικό κοινό, έγραψε στην στήλη του στο ένθετο “Secret” των Παραπολιτικών.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι σαφές πως το πλέον πολιτικά ορθό, ατράνταχτο και διεισδυτικό-με κάθε έννοια- επιχείρημα του Κυριάκου στις επόμενες εκλογές, για να προσελκύσει ψηφοφόρους, έρχεται από την πανευρωπαϊκή έρευνα που διενεργήθηκε σε πολλές χώρες και τα αποτελέσματα της δημοσιοποιήθηκαν αυτή τη εβδομάδα. Οι δεξιοί, λέει, απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το σεξ, απ ότι οι αριστεροί. Όσο πιο δεξιά μάλιστα λέει πάμε, τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα… κύριε Κασιδιάρη μου.

Η έρευνα, μάλιστα, δίνει και συμβουλές ότι δεν είναι ανάγκη αλλάξουμε πολιτικές πεποιθήσεις για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας, αλλά μάλλον παρτενέρ με άλλες απόψεις. Να και η δικαιολογία στο… κέρατο. Δεν μας φτάνουν όλα τ άλλα, οι πολιτικοί μας τσακωμοί θα χουν και σεξουαλικές προεκτάσεις από δω και πέρα. Όχι πως δεν είχαν δηλαδή, δεδομένου πως τα άντε …αγαπηθείτε είναι μια φράση που με πολύ χαρά ο οποιοσδήποτε πολίτης θα την εκστόμιζε για τον οιονδήποτε πολιτικό.

Όπως και να ‘χει καταντά λίγο αστείο όλο αυτό με τις έρευνες και την ακούσια χειραγώγηση των πιστεύω, των θέλω , των επιλογών και των προτιμήσεων μας. Οι δέκα καλύτερες στάσεις του, τα δέκα καλύτερα μέρη, οι ωραιότεροι και προικισμένοι, τα 10 μυστικά για να της μείνεις αξέχαστος, γίνε ταύρος στο κρεβάτι και αλλά πολλά. Και μη μου πείτε πως ακόμα και για πλάκα ή από απλή περιέργεια δεν έχετε διαβάσει σε site η σε περιοδικό κάτι αντίστοιχο, για να δείτε αν αυτά που κάνετε είναι στον σωστό δρόμο ή αν οι άλλοι κάνουν κάτι καλύτερο. Είναι απίστευτο όλο αυτό που γίνεται με το μάρκετινγκ γύρω από την πιο φυσική όμορφη και ενστικτώδη πράξη μας , το σεξ.

Και για να επιστρέψω στην αρχική έρευνα, και επειδή δεν έγινε σαφές αν αφορά στις πολιτικές απόψεις και πιστεύω ή στην πολιτική ενασχόληση, θα θελα να ενημερώσουμε τους κύριους ερευνητές, πως ειδικά στην Ελλάδα της κρίσης, είτε ο …θύτης είναι αριστερός είτε δεξιός, το σεξ είναι συνεχές, σκληρό και άγριο και χωρίς προειδοποιήσεις και προκαταρτικά. Και δυστυχώς το θύμα, ο έρμος ο λαός δηλαδή, ασχέτως πολιτικών επιλογών δεν το ευχαριστιέται καθόλου μα καθόλου. Άντε με τις υγείες μας…».