Γιώργος Αγγελόπουλος: «Βγαίνοντας από το Survivor είδα ότι παίκτες με τους οποίους είχα προβλήματα…»

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για την αλλαγή στη συμπεριφορά των παικτών του Survivor και το bullying...

Ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, στην συνέντευξη του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στην Γεωργία Παπαδημητρίου μιλά για την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και τα προβλήματα που είχε μέσα στο παιχνίδι…

Γιατί πιστεύει ότι όλος αυτός ο κόσμος ταυτίστηκε μαζί του; Πως εξηγεί το γεγονός ότι επικρατούσε παροξυσμός στα social media για εκείνον και οι τηλεθεατές τον αποθέωναν;

Εγώ λέω ότι το έπαθλο του Survivor δεν είναι τα 100.000 ευρώ, αλλά η αγάπη που εισπράττω. Την αισθάνομαι καθημερινά αυτή την αγάπη. Πιστεύω ότι ο κόσμος ταυτίστηκε μαζί μου, γιατί εκτίμησε απ’ ό,τι μου λένε, το ήθος και την αυθεντικότητα μου. Γιατί στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου. Το Survivor για μένα όμως είναι κάτι παραπάνω από παιχνίδι. Είναι ένα πολύ καλό σωματικό και ψυχολογικό τεστ. Εγώ έπαιξα με τις αντοχές μου και πίστεψα στον εαυτό μου. Ήθελα πολύ να φτάσω στο τέλος. Όχι απαραίτητα να κερδίσω, αλλά να επιβιώσω μέχρι το τέλος. Ήθελα να επιβιώσω και να φτάσω στο τέλος. Ηθικά, είχα ανάγκη αυτή τη νίκη.

[dfp_ads id=236982]

Εμείς νομίζαμε ότι είχαμε μια κάμερα μπροστά μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος είχε πολλές «κάμερες» στραμμένες επάνω μας. Έτσι, οι τηλεθεατές είχαν σφαιρική αντίληψη για τα όσα συνέβαιναν στο παιχνίδι και αλάνθαστο κριτήριο. Μετά την 4η φορά που βγήκα υποψήφιος και παρέμεινα στο παιχνίδι, αισθάνθηκα τη στήριξη του κόσμου. Τότε κατάλαβα  ότι οι τηλεθεατές κάτι έβλεπαν σε εμένα και με κρατούσαν στο παιχνίδι και είδα κάποιους συμπαίκτες μου να αλλάζουν σιγά σιγά συμπεριφορά απέναντι μου προς το καλύτερο. Η αλλαγή αυτή έκανε την καθημερινότητα μου στον Άγιο Δομίνικο σαφώς καλύτερη. Ήθελα, όμως να με είχαν καταλάβει νωρίτερα γιατί θα περνούσαμε όλοι πιο όμορφα.»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «καρφώνει»: «Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές»!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ντάνος δεν πάλευε μόνος στον Άγιο Δομίνικο. Είχε στο πλευρό του την πλειοψηφία των τηλεθεατών που «τιμωρούσε» όποιον τα έβαζε μαζί του ή τον έκανε στην άκρη. 

«Ισχύει. Ο κόσμος θέλησε να με υπερασπιστεί και δεν είχε άλλον τρόπο να το κάνει εκτός από το να με ψηφίσει για να παραμείνω στο παιχνίδι. Βγαίνοντας όμως από το Suvrivor είδα ότι παίκτες με τους οποίους είχα προβλήματα επικοινωνίας δέχτηκαν bullying. Είμαι κατά του bullying. Κατανοώ ότι είναι μια διέξοδος να ξεσπάσει κάποιος και να εκτονωθεί εξαιτίας των δυσκολιών που όλοι βιώνουμε σήμερα. Αλλά σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να υφίσταται bullying. Προσωπικά όταν δέχτηκα ένα είδος bullying, απομόνωσης στο παιχνίδι, το αντιμετώπισα μόνος μου νιώθοντας τη στήριξη του κόσμου.

Προσπάθησαν ορισμένοι να με απομακρύνουν από το σύνολο. Τουλάχιστον έτσι το ένιωσα. Είμαι όμως πολύ «σκληρός» άνθρωπος. Πολύ δυνατός. Και δεν δυνάμωσα μέσα από το Survivor, αλλά από τις εμπειρίες μου στη ζωή. Αφού λοιπόν έχω ζήσει τα δύσκολα στη ζωή του, καταλαβαίνεις το ότι απομονώθηκα, έστω για ένα διάστημα, στο Survivor δεν είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω αντιμετωπίσει.».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!