Γιατί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν επέστρεψε στους Δέκα Μικρούς Μήτσους;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Γιατί είπε όχι στον Λάκη Λαζόπουλο; Πώς του φαίνεται ο νέος κύκλος της σατιρικής σειράς;

Μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ πριν από 2 δεκαετίες, οι Δέκα Μικροί Μήτσοι, εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει. Τότε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδυόταν τον Τζίμη που έκανε διάσημο το περίφημο «παμ πλατεία». Υπήρξαν σκέψεις να έχει και στη νέα εκδοχή ένα ρόλο; Ο Χριστόφορος, μεταξύ άλλων, μίλησε και για αυτό στο People και τη Σόνια Καζόνι.

Εδώ και λίγο καιρό επέστρεψε μέσα από τον ΑΝΤ1 ο Λάκης Λαζόπουλος με τους 10 μικρούς Μήτσους, μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ –όπως και ο ρόλος σου, μέσα από αυτή. Είδες κάποιο επεισόδιο;

[dfp_ads id=236982]

Τώρα που μιλάμε έχω δει μόνο το πρώτο. Όταν βγουν και τα άλλα θα τα δω στο διαδίκτυο από Αμερική.

Νιώθεις πως έχει την ίδια δυναμική που είχε παλιότερα;

Το παλιότερα που λες είναι πριν 27 χρόνια όταν ξεκίνησαν οι Μήτσοι το 1992. Άρα εκ των πραγμάτων τίποτα δεν μπορεί να έχει την ίδια δυναμική με τότε. Όμως θεωρώ πως μια καλή πένα πάντα έχει την δύναμη αν θέλει να δώσει κάτι νέο και δυνατό.

Σου έγινε κάποια πρόταση για γκεστ στους νέους Μήτσους;

Με τον Λάκη συμφωνήσαμε ότι θα ήταν άτοπο να υποδυθώ έναν ρόλο που ηλικιακά πλέον είμαι πάρα πολύ μακριά από αυτόν. Μη ξεχνάς εγώ όταν ξεκίνησα στους Μήτσους το ’92 ήμουν 17χρονων και σήμερα είμαι 43. Ε, όση καλή διάθεση και να έχεις, πρακτικά δεν γίνετε.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.