Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απαντά πρώτη φορά για την Κατερίνα Γερονικολού!

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Πώς αντέδρασε ο ηθοποιός στην ερώτηση για την προσωπική του ζωή;

Οι φήμες πως η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι το νέο καλλιτεχνικό ζευγάρι της πόλης έχουν πάρει μεγάλη έκταση το τελευταίο διάστημα. Η Κατερίνα Γερονικολού όταν βρέθηκε μπροστά στον Γρηγόρη Μπάκα πριν λίγες ημέρες απάντησε με χιούμορ γύρω από τον φημολογούμενο έρωτα, χωρίς να παραδέχεται, αλλά και χωρίς να διαψεύδει κάτι.

Κατερίνα Γερονικολού: Η αντίδραση της on camera μετά τα δημοσιεύματα για Τσιμιτσέλη
[dfp_ads id=236982]

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον για τις τελευταίες δεκαπέντε παραστάσεις στο «Βάφ’τα μάυρα» είπε χαμογελαστός και προετοιμασμένος για την ερώτηση που θα ακολουθούσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για τα δημοσιεύματα πως είναι μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού, ο ίδιος διατήρησε την καλή του διάθεση και είπε απλά πως «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι». Ενώ όσον αφορά αν ενοχλείται με τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος απάντησε: «Είναι λογικό, εφόσον βρίσκομαι στην τηλεόραση, στο θέατρο, σας καταλαβαίνω απόλυτα».

«Το παιδί μου δεν μπαίνει σε site και σπάνια βλέπει τηλεόραση. Το αφήνω μόνο να βλέπει εμένα στην τηλεόραση για να γαλουχηθεί σωστά» απάντησε αστειευόμενος ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

Μπορεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης να μην επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και να διέψευσε πως είναι σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού, ωστόσο κανείς δεν θα μπορούσε να μην παρατηρήσει πόσο ήρεμος και καλοδιάθετος ήταν ο ηθοποιός που τον τελευταίο χρόνο δεν σήκωνε κουβέντα…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τηλεόραση και τη showbiz!