«Φυσικά και τραυματίστηκε η φιλία μου με τον Γιώργο Λιάγκα και με…»

Γιώργος Λιάγκας

«Στον χώρο μας υπάρχει το “ο θάνατός σου η ζωή μου”, όμως χαρακτηρίζω…».

Στο Down Town και τη Νάνσυη Φαφούτη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Λιάγκα.

[dfp_ads id=236982]

Δημήτρη, θα παρεξηγηθείς αν κάποιος σου πει ότι είσαι στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα;

Δεν θεωρώ υποτιμητική την έννοια του πάνελ, αν κι εμείς θα έλεγα ότι είμαστε μια σχολιαστική παρέα. Σε ένα πάνελ, τον πρώτο λόγο έχει ο παρουσιαστής και μετά αφήνει τους υπόλοιπους να εκφράσουν τη γνώμη τους για να μη λερωθεί. Δηλαδή, το πάνελ συνήθως κάνει τη βρώμικη δουλειά ώστε ο παρουσιαστής να τα μαζεύει και να λέει “σας παρακαλώ πολύ”. Αυτά δεν θα τα έχουμε. Με αυτή την έννοια, ο πρώτος που θα κάνει πάνελ και θα βγάζει το φίδι από την τρύπα θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας.

Φοβήθηκες τη συνεργασία με τον Λιάγκα;

Δεν σου κρύβω ότι από την αρχή είχα μια ανασφάλεια. Δεν ήθελα να είμαι και πάλι με τον Γιώργο γιατί είναι από τα πράγματα που έχω κάνει καλά στη ζωή μου. Η τριάδα με την Φαίη και τον Γιώργο με απογείωσε και τα παιδιά με βοήθησαν πολύ. Οι ρόλοι που είχαν μοιραστεί κατά λάθος ήταν ένα πολύ ωραίο πράγμα: εγώ έκανα τον Γιώργο να φαίνεται λίγο χαλαρός, να γελάει, λίγο πιο αντροκαφρίλας, και η Φαίη μας μάζευε. Ήμουν ο wing man του. Αυτό που σκεφτόμουν, λοιπόν, ήταν ότι περάσαμε πολλά, μεγαλώσαμε και δεν ήξερα αν θα βγει αυτή η μεταξύ μας χημεία, φοβόμουν ότι θα απογοητεύσουμε. Και ο Γιώργος το φοβόταν. Αυτός που μίλησε και στους δύο ήταν η Φαίη. Μας είπε ότι μόνο εμείς μπορούμε να αντέξουμε ο ένας τον άλλον.

Με τον Λιάγκα πώς είναι σήμερα η σχέση σας;

Στον χώρο μας υπάρχει το “ο θάνατός σου η ζωή μου”, όμως χαρακτηρίζω τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Γιώργο Λιάγκα φίλους μου. Φυσικά και τραυματίστηκε η φιλία μου με τον Γιώργο και με αυτή τη συνεργασία μας δεν έχει επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση. Όντως, όμως, έχουμε πεθυμήσει ο ένας τον άλλον επαγγελματικά και προσωπικά. Αλλά δεν είμαστε όπως παλιά. Τότε είχε εκτροχιαστεί η κατάσταση, πηγαίναμε παντού μαζί, στη δουλειά, για φαί.