Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μιλά πρώτη φορά για το τέλος της σχέσης της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστός ο χωρισμός τους και για πρώτη φορά η Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλά για την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Λιάπη.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο ανιψιός του πρώην βουλευτή της Ν.Δ Μιχάλη Λιάπη αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας ξαφνιάζοντας φίλους και γνωστούς που τους περίμεναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

[dfp_ads id=236982]

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ ποτέ δεν μιλούσα για τα προσωπικά μου, οπότε λίγοι ήξεραν ότι θα παντρευόμουν, λίγοι ήξεραν ότι χώρισα. Τελοσπάντων, τώρα έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, δεν ήταν κάτι που έγινε σήμερα, απλά σήμερα μαθεύτηκε.

Η ζωή συνεχίζεται. Θέλω να πω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή. Αυτά συμβαίνουν. Συμβαίνουν και σε ανθρώπους που είναι παντρεμένοι και έχουν δυο παιδιά. Σημασία έχει ότι υπάρχει μια πολύ ωραία ανάμνηση και σέβεσαι και συνεχίζεις να σέβεσαι τον άνθρωπο με τον οποίο πέρασες 8 χρόνια από τη ζωή σου και συνεχίζεις να τον αγαπάς. Ήταν κοινή απόφαση και έχουμε μια καλή σχέση» δήλωσε η συνεργάτιδα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Φλορίντα Πετρουτσέλι.