«Φλερτάρω τη μισή Αθήνα που άφησε ο Τατσόπουλος αμαγάριστη»

Γιώργος Καραμέρος

Γνωστός Έλληνας δηλώνει με χιούμορ…

Στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη Ρένα Δούρου και έκανε κι ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την… μισή Αθήνα του Πέτρου Τατσόπουλου.

[dfp_ads id=236982]

Με τη Ρένα Δούρου παλιά σκοτωνόσασταν στα πάνελ.

Υπήρχε μια επιτηδευμένη αντιπάθεια. Όμως δουλέψαμε μαζί προεκλογικά το 2014 και είδα πολλά πράγματα σε εκείνη από τον εαυτό μου. Η Δούρου είναι μια γυναίκα που αξίζει να ηγείται και αξίζει να την ακολουθεί κάποιος. Και για να μιλήσουμε με όρους lifestyle, κατά τη γνώμη μου είναι το next best thing της πολιτικής. Ο τρόπος που σκέφτεται και οι επιλογές που κάνει σε πρόσωπα και καταστάσεις τη χτίζουν πολύ θετικά στα μάτια μου. Αλήθεια λέω, δεν τη γλείφω. Το αντιλαμβάνονται όλοι ότι έχει γερά κότσια.

Τη βρίσκεις ωραία γυναίκα;

Θεωρώ ότι είναι πολύ σέξι.

Η γυναίκα σου τι θα πει όταν ακούσει αυτή τη δήλωση;

Αν ζήλευε δεν θα ήμασταν μαζί από τον καιρό του Νώε. Το ότι μια γυναίκα είναι σέξι δεν είναι σημαίνει ότι είναι σέξι και για εμάς. Αλλά έχει κοινό. Πολλοί φίλοι μου με ρωτάνε πώς είναι η Δούρου ως γυναίκα. Και τους λέω «Ναι, παιδιά, είναι σέξι». Όταν βέβαια φωνάζει χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι δεν είναι πολύ σέξι για μένα, γιατί είμαι πολιτικός υφιστάμενός της. Βέβαια, σε κάποιους μπορεί να αρέσει και το ζόρικο. Γούστα είναι αυτά.

Γιώργος Καραμέρος

Θα τη φλέρταρες αν ήσουν ελεύθερος;

Διερχόμενος την κρίση της μέσης ηλικίας, φλερτάρω τη μισή Αθήνα που άφησε ο Τατσόπουλος αμαγάριστη. Η Δούρου έχει έναν τρόπο να στέκεται και να σε κοιτάζει με τέτοιον τρόπο που αν θέλει υψώνει το τείχος του Βερολίνου μπροστά σου και σου κόβει τον αέρα. Εμείς έχουμε μια σχέση εκτίμησης. Δεν παίζεις με το αφεντικό.