«Έζησα την καλή εποχή, τη δεκαετία του ’90! Λεφτά, δόξα…»

Γιώργος Χειμωνέτος

Γνωστός Έλληνας εξομολογείται…

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος μίλησε για την χρυσή εποχή της δεκαετίας του ’90.

[dfp_ads id=236982]

Με τι ασχολείσαι αυτόν τον καιρό, Γιώργο;

Ως Ολυμπιονίκης βοηθάω, μαζί με άλλους, στον αθλητισμό, στα στρατόπεδα, στις παραγωγικές σχολές. Οι Ολυμπιονίκες παίρνουν τιμής ένεκεν θέση στο στρατό, κι έχουμε κανονικά μισθό το μήνα. Ασχολούμαι με αυτό και την οικογένειά μου.

Το ευρύ κοινό σε γνώρισε πριν από 24 χρόνια, μέσα από την παρουσίαση, τον αθλητισμό, το μόντελινγκ, σε μια χρυσή εποχή για όλα αυτά.

Το κοινό με γνώρισε ευρέως το 1993, που άρχισα να πηγαίνω στο Πρωινό Καφέ, σαν μοντέλο, μετά στο Μπράβο Ρούλα κι αυτό έγινε σε συνδυασμό με τον αθλητισμό. Τα τελευταία 14 χρόνια έχω σταματήσει την ποδηλασία. Έχω ζήσει την πολύ καλή εποχή, τη δεκαετία του ’90, λεφτά, δόξα… Τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά απ’ ότι τώρα. Αισθάνομαι τυχερός που έζησα αυτή την εποχή. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων υπήρχαν καλά και κακά. Το καλό ήταν ότι έκανες καριέρα, υπήρχαν επιτυχίες, έβγαζες λεφτά, τότε υπήρχε το star system, είτε μοντέλο ήσουν είτε παρουσιαστής είτε δημοσιογράφος, οτιδήποτε κι αν έκανες, ήταν άλλες οι επαφές με τον κόσμο. Ακόμα καιν στον αθλητισμό, πάλι τυχερός ήμουν που έτρεξα στους Ολυμπιακούς το 2004 και η Ολυμπιάδα έγινε στην Αθήνα, υπήρχαν πράγματα για τα οποία μέσα στην πορεία των χρόνων είμαι ευγνώμων.

Γιώργος Χειμωνέτος