Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή: «Τα τελευταία δύο χρόνια…»

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν επιστρέψει με το «Φτιάξε καφέ να στα πω» μιλά για όλα...

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν στο Epsilon, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μιλά στο περιοδικό TV Mania και στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη για τα επαγγελματικά της, αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει προστατεύσει πολύ την προσωπική της ζωή.

[dfp_ads id=236982]

Γκουγκλάροντας το όνομά σου, εμφανίζει 861 χιλιάδες αποτελέσματα παντός τύπου. Με αποκορύφωμα τη σελίδα της Wikipedia, που κάνει λεπτομερέστατη αναφορά στην προσωπική σου ζωή. Δεν σε φοβίζει αυτό; 
Η αλήθεια είναι πως δεν είχα μπει ποτέ σ’ αυτήν τη διαδικασία. Για να μου το λες όμως αυτό θα ισχύει. Παρόλα αυτά όμως, δεν υπάρχει κάτι να με φοβίζει. Σίγουρα λάθος χειρισμούς έχω κάνει στο παρελθόν χωρίς να νιώθω πως κάτι μ’ έχει εκθέσει. Όσο περνούν τα χρόνια όμως και ωριμάζω θέλω να προστατεύω όλο και πιο πολύ την προσωπική μου ζωή.

Και τι είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις να προστατεύσεις τα προσωπικά σου; Σε ρωτώ γιατί στο παρελθόν δήλωσες ότι «Στα ερωτικά μου δεν συνειδητοποιώ ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο! Θα καβγαδίσω με τον σύντροφό μου σε κατάμεστο μαγαζί».
Κοίτα, τα τελευταία δυο χρόνια έχω προστατέψει πολύ την προσωπική μου ζωή. Η αλήθεια είναι πως δεν θα έκρυβα κάτι που συμβαίνει στη ζωή μου, γιατί ξέρω ότι λόγω δουλειάς είμαι στα φώτα και το θεωρώ λίγο υποκριτικό να έκανα κάτι τέτοιο. Αυτή την περίοδο όμως δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στην προσωπική μου ζωή ώστε να βγει κάτι προς τα έξω, αλλά και να υπήρχε δεν είναι αυτός ο σκοπός μου ώστε να το προκαλέσω να δημοσιευτεί. Ο κόσμος, θέλω να με συνδυάζει με τη δουλειά μου, με τις εκπομπές μου και με τις δραστηριότητές μου. Στο παρελθόν έκανα λάθη για τα οποία έχω μετανιώσει και δεν θα ήθελα με τίποτα να τα επαναλάβω.