Έξαλλη η παρουσιάστρια! Της άνοιξαν για τρίτη φορά το αυτοκίνητο

Η λύση που σκέφτηκε για να μην επαναληφθεί!

Έξαλλη έγινε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός Νάντια Μπουλέ όταν πήγε το πρωί να πάρει το αυτοκίνητο της και διαπίστωσε ότι η κλειδαριά ήταν για ακόμα μια φορά παραβιασμένη. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί το δυσάρεστο γεγονός στα instastories της και μάλιστα σκέφτηκε μερικές λύσεις για να σταματήσει να συμβαίνει αυτό, μιας και δεν ήταν η πρώτη φορά.

[dfp_ads id=236982]

«Αυτή εδώ είναι η κλειδαριά του αυτοκινήτου μου από χθες. Σχεδόν ξεκολλημένη για δεύτερη – τρίτη φορά και ωραιότατη ζημιά. Θέλω να πω καλημέρα και στον άνθρωπο που μου το ξανάνοιξε, αλλά όπως είδε δεν είχε τίποτα μέσα το αμάξι και τζάμπα το άνοιξε και τζάμπα πρέπει να φτιάξω την κλειδαριά. Δεν έχω τίποτα στο αυτοκίνητο μου ποτέ. Τίποτα αξίας. Απλά το ανοίγετε και το κλείνετε.

Έχω δύο επιλογές: ή που θα την αφήσω χαλασμένη ώστε ο επόμενος που θα πάει να την ανοίξει, να δει ότι είναι ήδη παραβιασμένο και να πει «ά μωρέ εδώ σίγουρα δεν έχει τίποτα, το έχουν κλέψει. Η να αφήσω ένα χαρτάκι, όπως κάνουν στο πάρκινγκ που να λέει: «μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο που ετοιμάζεστε να ανοίξετε δεν υπάρχει τίποτα αξίας, πηγαίνετε σε κάποιο άλλο».