Έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου με τον άνθρωπο που πέταξε τον σκύλο από τον τρίτο όροφο!

Μαριάννα Τουμασάτου

«Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό…».

«Αν ήμουν κοντά την ώρα του συμβάντος, θα πετούσα εγώ τον ιδιοκτήτη από τον 3ο όροφο», λέει στην Freddo η Μαριάννα Τουμασάτου αναφερόμενη στο περιστατικό με το άτυχο σκυλάκι που τραυματίστηκε σοβαρά, έπειτα από την πτώση του από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην πλατεία Αμερικής.

[dfp_ads id=236982]

«Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, αναρωτήθηκα αμέσως για ποιον λόγο δεν βρισκόμουν εγώ εκεί κοντά ώστε να πετάξω τον ιδιοκτήτη από τον 3ο. Νομίζω όμως πως με το που βάλουν το σκυλί μπροστά του θα καταλάβουν σίγουρα αν το έκανε ή όχι. Για παράδειγμα αν το σκυλί φοβηθεί ή αγριευτεί και του επιτεθεί βλέποντάς τον, τότε θα αποδειχθεί απευθείας αν το έριξε ο ίδιος ή αν έπεσε μόνο του. Ολα τα σκυλιά έχουν απίστευτη μνήμη και αναγνωριστικές ικανότητες.

Είναι απαράδεκτο, πρέπει να διωχθεί ποινικά αν όντως το έχει ρίξει ο ίδιος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η πράξη του δεν αποτελεί μόνο έγκλημα αλλά απόπειρα δολοφονίας, έτσι θα τη χαρακτήριζα εγώ. Αν τον είχαν μπροστά τους τα δικά μου τα σκυλιά, θα τον έκαναν σαν να έχει πέσει από τον τρίτο. Κάθε άνθρωπος που καταπατά τα δικαιώματα και την εύρυθμη λειτουργία της ζωής ενός άλλου πλάσματος και μάλιστα με βίαιο τρόπο, θα πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά».