Ευριδίκη: Η απόφαση του χωρισμού με τον Δημήτρη Κοργιαλά και ο λόγος που δεν έκαναν παιδί

«Καμιά φορά βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που σε θίγουν, σε μειώνουν...»

Την Ευρυδίκη φιλοξένησε στον καναπέ της αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η τραγουδίστρια μίλησε στο JoinUs για τους χωρισμούς της από τους δυο συντρόφους ζωής που είχε και εκμυστηρεύτηκε γιατί δεν έκανε παιδί με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Για τους χωρισμούς της:
Και οι δύο χωρισμοί πόνεσαν και οι δύο χρειάστηκαν χρόνο για να το συνειδητοποιήσεις. Ο χωρισμός με τον Δημήτρη ήταν κάτι που υπήρχε μέσα μας και είχε συζητηθεί πάρα πολύ καιρό πριν. Αλλά πολλές φορές δεν ήταν εύκολο να κρατήσουμε πράγματα για μας. Καμιά φορά βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που σε θίγουν, σε μειώνουν. Επειδή ήθελα να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και να μη θίγονται άλλα πρόσωπα που δεν φταίνε σε κάτι έκανα την ανακοίνωση στο facebook.

Για το λόγο που δεν έκανε παιδί με τον Δημήτρη Κοργιαλά:
Το παιδί δεν ήταν κάτι που έπαιξε ρόλο ή με προβλημάτισε γιατί δεν ήθελα έτσι κι αλλιώς να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Πρώτον, ήθελα να αφοσιωθώ στον Άγγελο και δεύτερον, όταν μείναμε πια με τον Δημήτρη και παντρευτήκαμε είχαν ήδη περάσει τα χρόνια. Και μου άρεσε που είχα χρόνο πια για μένα.Ο Άγγελος είχε μεγαλώσει και αποφάσισα ότι ήθελα να αφιερώσω τον περισσότερο χρόνο σε μένα και στη δουλειά μου.

https://www.youtube.com/embed/AJqxA3VkG40