Eurovision 2017: Άρωμα Ελλάδας με τη Demy στο Κίεβο

Demy

Ένα συγκινητικό δείπνο στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας με χρώμα ελληνικό!

Με πολύ χαρά αλλά και συγκίνηση ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μπούμπουρα και μέγας χορηγός της φετινής ελληνικής αποστολής της Eurovision, Παντελής Μπούμπουρας ,μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Σπύρο Μπούμπουρα παρέθεσαν δείπνο στα μέλη της ελληνικής αποστολής της Eurovision παραδίδοντας ουσιαστικά μαθήματα φιλοξενίας. Το βράδυ της Τετάρτης το εστιατόριο Guramma του Κιέβου γέμισε από την ενέργεια των Ελλήνων, ενώ το παρόν στη δεξίωση έδωσαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουκρανία κ. Γεώργιος Πουκαμίσας συγχαίροντας τόσο το έργο του κυρίου Μπούμπουρα όσο και της Ελληνικής αποστολής, ο τέως Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα Βολοντύμυρ Σκουρώφ, ο στρατιωτικός ακόλουθος Αναστάσιος Γόλνας και ο οικονομικός σύμβουλος Αλέξανδρος Οικονόμου.

Έχοντας μία ξεχωριστή προσωπική και επαγγελματική πορεία αλλά και αναπτύσσοντας πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μπούμπουρα Παντελής Μπούμπουρας μιλώντας κατά τη διάρκεια της δεξίωσης δεν έκρυψε την περηφάνια του για την αξιοπρεπή παρουσία του ελληνικού τραγουδιού στο διαγωνισμό της Eurovision.»Η Demy έχει κερδίσει το στοίχημα». «Η στήριξη του ιδρύματος Μπούμπουρα είναι πολύτιμη. Βοήθησαν όλο αυτό το εγχείρημα να είναι δυνατό.» εξομολογήθηκε η Demy ενώ παράλληλα τόνισε πώς ήταν καταλυτική και η ηθική στήριξη.»Ο κύριος Μπούμπουρας αγαπά πολύ την Ελλάδα. Η φιλοξενία του, τόσο στην Οδησσό, που κάναμε τα γυρίσματα του videoclip, όσο και στο Κίεβο ήταν υπέροχη. Με το γιο του και αντιπρόεδρο του ιδρύματος Σπύρο Μπούμπουρα έχουμε έρθει κοντά δημιουργώντας μία φιλική σχέση με ουσιαστικές βάσεις. Ήταν δίπλα μας με πολύ αγάπη».

Κατά τη διάρκεια της γιορτής που «μύριζε» Eλλάδα ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μπούμπουρα Σπύρος Μπούμπουρας τόνισε » Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξυπνάμε στο Κίεβο και να ακούμε Ελληνικά, να βλέπουμε Έλληνες. Ο συνθέτης του «This is love» Δημήτρης Κοντόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την ένθερμη φιλοξενία και υποστήριξη του ιδρύματος Μπούμπουρα «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά τον κύριο Μπούμπουρα για όλα όσα έκανε για την ελληνική αποστολή. Θα είμαστε πάντοτε δίπλα του να στηρίζουμε το έργο που έχει ξεκινήσει. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Άνοιξε την αγκαλιά του και μας υποδέχθηκε όλους σαν να είμαστε οικογένειά του».