Επιβεβαίωσε το χωρισμό τους! Το δημόσιο μήνυμα…

χωρισμός

Ακολουθούν χωριστούς δρόμους...

Η ιστορία αγάπης τους θα μπορούσε να είναι καλό πρώτο υλικό για αισθηματική ταινία, μόνο που το τέλος της θα βρει τελικά το ζευγάρι χώρια… Δημήτρης Αποστόλου και Μαγδα Πένσου δεν είναι πια μαζί.

Τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife ο γνωστός συγγραφέας και σεναριογράφος και η ηθοποιός αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους που είχε κλυδωνιστεί το περασμένο καλοκαίρι. Τότε είχαν εμφανιστεί τα πρώτα σύννεφα στο γάμο τους και για λίγο καιρό, όσο διήρκησε το καλοκαίρι, οι δυο τους θέλησαν να μείνουν χωριστά για να σκεφτούν και να ηρεμήσουν, ώστε να σώσουν το γάμο τους. Επιστρέφοντας στην Αθήνα θέλησαν να προσπαθήσουν να σώσουν τον έρωτα τους, όμως το γυαλί είχε ραγίσει…

[dfp_ads id=236982]

Το δημοσίευμα της εφημερίδας επαληθεύτηκε και από την ανάρτηση που έκανε η Μάγδα Πένσου ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη Αποστόλου.

«Το ταξίδι με τον Δημήτρη, μετά από 12 χρόνια τελείωσε. Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα 2 υπέροχα παιδιά μας, που είναι ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας» έγραψε στην κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε.