Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Ξόδευα πολλά για την εικόνα μου! Τόσο ασυλλόγιστα…»

Καίτη Γαρμπή

«Έκανα πολλά δώρα στον εαυτό μου και στους αγαπημένους μου».

Συνέντευξη στην εφημερίδα Αγορά και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο έδωσε η Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε για την πολυτέλεια της χρυσής εποχής της νύχτας, αλλά και για την συμμετοχή της στο Fame Story 4.

[dfp_ads id=236982]

Τις χρυσές εποχής της νύχτας ποια ήταν η μεγαλύτερη πολυτέλεια που έκανες δώρο στον εαυτό σου; Έχεις υπάρξει η μούσα του Ρομπέρτο Καβάλλι και μάλιστα έλεγαν ότι ένα ρούχο σου μπορεί να κόστιζε όσο ένα αυτοκίνητο.

Είναι αλήθεια πως ξόδευα για την εικόνα μου πολλά χρήματα, όπως ξόδευε τότε ασυλλόγιστα και όλος ο κόσμος! Έκανα πολλά δώρα στον εαυτό μου και στους αγαπημένους μου! Ταξιδέψαμε στη Φλωρεντία μαζί με τον Διονύση και φιλοξενηθήκαμε όλη η ομάδα στο σπίτι του Καβάλλι. Συγκλονιστικό σπίτι, απίστευτη πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. Είναι στην καρδιά μιας από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου!

Καίτη Γαρμπή

Ήσουν η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που έγινε κριτής σε talent show, συγκεκριμένα στο «Fame Story 4». Πως σου φάνηκε εκείνη η εμπειρία; Μπορούν όντως τα παιχνίδια αυτά να βοηθήσουν ένα νέο ταλέντο;

Με θυμάμαι να έχω άγχος μήπως αδικήσω κάποιο παιδί και να είμαι περισσότερο επιεικής από όσο έπρεπε για τον ίδιο λόγο. Είναι μια διέξοδος για τα νέα παιδιά και τους δίνεται μια ευκαιρία. Δεν ξέρω αν θα επέλεγα να βρεθώ ξανα στη θέση του κριτή, ειναι κάτι που απαιτεί μεγάλο κομμάτι από το χρόνο μου, όμως σε καμιά περίπτωση δεν κρίνω τους συνάδελφους που επιλέγουν να βρίσκονται σε αυτή τη θέση!