Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Μου έφαγε 20 εκατ. δραχμές! Τα έδωσα δανεικά γιατί τον λυπήθηκα…»

Γιώργος Χειμωνέτος

«Έχω περάσει καλά με τους άντρες, αλλά έχω ζήσει και άσχημες στιγμές. Κάποιοι απ’ αυτούς μου έφαγαν χρήματα και μ’ εκμεταλλεύτηκαν».

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και την Τεριάννα Παππά έδωσε η Έφη Θώδη, που αποκάλυψε πως κάποιος της “έφαγε” 20 εκατομμύρια δραχμές.

[dfp_ads id=236982]

Πώς πήρατε την απόφαση να ζήσετε μόνη σας στην Αθήνα;

Την πήρα όταν συνειδητοποίησα ότι περνούσα πολλά εξαιτίας των άλλων. Σ’ αυτούς βάζω και τον πατέρα μου, που δεν ήξερε να εκτιμήσει τα παιδιά του και έκανε πολλά λάθη εις βάρος μου. Τους παράτησα, λοιπόν, όλους και ακολούθησα το όνειρό μου.

Παντρευτήκατε νωρίς, έτσι δεν είναι;

Θα σου πω μόνο ένα πράγμα: Έκανα ένα γάμο στα 16 κι αυτό γιατί με ζόρισε ο πατέρας μου. Ύστερα από έξι μήνες χώρισα. Όλα αυτά τα άφησα πίσω μου! Αυτό που μ’ ενδιαφέρει πλέον στην προσωπική μου ζωή είναι να είμαι πάντα δίπλα στον γιο μου, σε ό,τι κάνει. Ο πατέρας του γιου μου πέθανε από πνευμονικό οίδημα κι εγώ είμαι και μάνα και πατέρας για εκείνον. Πάντα ήμουν κοντά του και φρόντιζα να μην του λείψει τίποτα. Ο Αποστόλης μου, ο οποίος είναι 25 χρονών σήμερα, πληγώθηκε με όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια και με τα κανάλια, και δεν θέλει καθόλου τη δημοσιότητα.

Θα σκεφτόσασταν να ξαναπαντρευτείτε;

Έχω περάσει καλά με τους άντρες, αλλά έχω ζήσει και άσχημες στιγμές. Κάποιοι απ’ αυτούς μού έφαγαν χρήματα και μ’ εκμεταλλεύτηκαν. Ένας μου έφαγε 20.000.000 δραχμές, τα οποία του τα έδωσα δανεικά, επειδή τον λυπήθηκα, και δεν μου τα επέστρεψε ποτέ. Αν δεν περνούσαν κάτι τέτοιοι άντρες από τη ζωή μου, θα είχα μεγαλύτερη περιουσία. Γι’ αυτό και είμαι αρνητική στο θέμα του γάμου.

«Μ’ εκμεταλλεύτηκαν» είπατε. Βαριά κουβέντα…

Με πίκραναν πολύ, γι’ αυτό κι εγώ τους πέταξα έξω από τη ζωή μου. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στο πλευρό μου και με πλήγωσαν. Αν δείτε κάποιες φωτογραφίες μου να τραγουδώ, θα διαπιστώσετε ότι η καρδιά μου έκλαιγε. Όμως έκανα με τα τραγούδια μου τον κόσμο χαρούμενο. Φαντάσου τι δύναμη είχα!