Ελληνίδα δημοσιογράφος: «Έκοψα το κρέας στα 18 μου, ύστερα από το έμφραγμα του πατέρα μου»

Μπάγια Αντωνοπούλου

«Θεώρησα ότι έτσι θα ξορκίσω το “κακό” και όλα θα πάνε καλά».

Στον Γρηγόρη Μελά και το περιοδικό Τηλέραμα μίλησε η Φωτεινή Γεωργίου που αποκάλυψε πως είχε κόψει το κρέας, ως “αντίδραση στο έμφραγμα που είχε πάθει ο πατέρας μου”.

«Δεν μου αρέσει το κρέας, ειδικά το μοσχάρι, χωρίς να είμαι φανατική vegetarian. Τρώω που και που. Το έκοψα κάπου στα 18-19 μου, ως αντίδραση στο έμφραγμα που είχε πάθει ο πατέρας μου. Θεώρησα ότι έτσι θα ξορκίσω το “κακό” και όλα θα πάνε καλά. Τελικά έχασα τον πατέρα μου ύστερα από μερικά χρόνια, από ανακοπή», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Γεωργίου.

Φωτεινή Γεωργίου