Έλληνας παρουσιαστής πέρασε το Σαββατοκύριακο παρέα με την Paris Hilton…

Βρέθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Indio της Καλιφόρνια για να παρακολουθήσει το περίφημο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

Ο Γιώργος Σατσίδης απόλαυσε το κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός παρέα με την Πάρις Χίλτον την οποία γνωρίζει προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια και διατηρούν πολύ καλή φιλική σχέση μετά την συνέντευξη που της είχε κάνει για τον ρόλο της στο θρίλερ φιλμ «House of Wax».

Η χρυσή κληρονόμος των Χίλτον μαζι με τον αρραβωνιαστικό της Κρις Ζίλκα και μια μεγάλη παρέα από το L.A. απόλαυσαν την φαντασμαγορική εμφάνιση της Beyonce που παρουσίασε ένα επικό show διάρκειας μίας ώρας και 45 λεπτών, για το οποίο προετοιμαζόταν πυρετωδώς με καθημερινές πρόβες έντεκα ωρών.

Στην συνέχεια η παρέα συνέχισε την βραδιά στο πιο χοτ πάρτυ της Coachella με τίτλο Neon Carnival. O DJ Khaled προσφώνησε την Πάρις Χίλτον από τα decks προκαλώντας πανδαιμόνιο στο κοινό. Ο Γιώργος ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο instagram με caption A night with Paris! Δεν χωράει αμφιβολία ότι η βραδιά που πέρασε με την περιζήτη, εντυπωσιακή και διασκεδαστική Paris θα ήταν σίγουρα αξέχαστη!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…