Έλληνας ηθοποιός: «Είχε όνειρό της να με φιλήσει στο στόμα! Αν είναι δυνατόν…»

Νίκος Μακρόπουλος

«Η νύχτα έχει πολλή ψευτιά. Σου χαμογελούν και πίσω από την πλάτη σου το χαμόγελό τους σπάει. Πολλοί κάνουν εμετό για σένα».

Για το απρόοπτο που του συνέβη όταν δούλευε νύχτα σε μπαρ μίλησε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παππάς, σε συνέντευξη που έδωσε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το περιοδικό Down Town Κύπρου.

[dfp_ads id=236982]

Έχεις πληγωθεί από ανθρώπους;

Όχι κάτι υπερβολικό. Πιο εύκολα θα έλεγα ότι απογοητεύομαι, αλλά δεν το βάζω κάτω. Δεν μου έχουν συμβεί ακραία και άσχημα πράγματα. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου, όμως, επειδή έχω δουλέψει στη νύχτα από μικρός.

Πόσο χρονών ήσουν;

Ήμουν γύρω στα 14 με 15 όταν έπιασα δουλειά σε ένα μπαράκι ως σερβιτόρος. Ήθελα να αγοράσω κάτι και δεν ήθελα να επιβαρύνω τους δικούς μου ανθρώπους. Οπότε, πήγα στον μαγαζάτορα και του είπα ότι θέλω δουλειά για τρεις βδομάδες. Μου την έδωσε. Έπειτα, για το χαρτζιλίκι μου, δούλεψα και σε άλλα μαγαζιά, μπαρ, στην υποδοχή κλπ. Η νύχτα έχει πολλή ψευτιά. Σου χαμογελούν και πίσω από την πλάτη σου το χαμόγελό τους σπάει. Πολλοί κάνουν εμετό για σένα. Δεν είναι εύκολο να επιβιώσεις.

Δημήτρης Παππάς

Σου συνέβη ποτέ κάποιο απρόοπτο;

Όχι ακριβώς. Μια φορά ήρθε μία κοπέλα και ήθελε σώνει και καλά να με φιλήσει στο στόμα επειδή το είχε «όνειρό της». Άκου τώρα πράγματα… Αν είναι δυνατόν! Τελοσπάντων, αυτά συμβαίνουν. Τα αντιμετωπίζεις, όμως, με χιούμορ. Ευτυχώς, σήμερα δεν εργάζομαι στη νύχτα, όχι ότι θα είχα πρόβλημα, αλλά είμαι καλά με το «Ταμάμ» και την άνοιξη θα φύγω στο εξωτερικό πιθανότατα.

Δημήτρης Παππάς