Έλληνας ηθοποιός: «Είχα κατηγορηθεί ότι ήμουν πολυγαμικός στις σχέσεις»

Τσολάκη

«Φταίνε οι γυναίκες με την πρόκληση που κάνουν στο αντίπαλο φύλο. Προσφέρονται με τα μίνι τους τα ωραία…».

Συνέντευξη στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό “Λοιπόν” παραχώρησε ο Ισίδωρος Σταμούλης, ο οποίος μίλησε για την σχέση του με τις γυναίκες.

Ισίδωρος Σταμούλης

Δίνεις πολλές ευκαιρίες κάθε φορά στη σχέση σου;

Ναι, και προσπαθώ να κερδίσω ευκαιρίες, αν δεν μου δίνουν οι άλλοι. Αρρωσταίνω, δεν μπορώ να κρατηθώ όρθιος, πονάει το στομάχι μου, φτάνω σε σημείο να μην κοιμάμαι και χωρίζω, εννοώ από τις σχέσεις. Είχα κατηγορηθεί ότι ήμουν πολυγαμικός στις σχέσεις, την κύρια σχέση δεν την άφηνα ποτέ. Να χαλάσεις την κύρια σχέση, τον άνθρωπο που σε καταλαβαίνει και περνάς μαζί του καλά;

Αφού περνάς καλά, γιατί αφήνεις και μπαίνουν εμβόλιμα οι πειρασμοί;

Γιατί η ζωή είναι γεμάτη πειρασμούς.

Κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενδίδεις;

Αν ενδίδαμε σε όλους, δεν θα προλαβαίναμε, θα έπρεπε να είχαμε περάσει αυτόν με τις 4.000 γυναίκες, αναφέρομαι βέβαια σε παλαιότερες εποχές. Φταίνε οι γυναίκες με την πρόκληση που κάνουν στο αντίπαλο φύλο. Προσφέρονται με τα μίνι τους τα ωραία, κοιτάς μια ωραία κοπέλα που έχει βγάλει έξω το βρακάκι της και σου λέει: «Τι κοιτάς ρε;». Τι κοιτάω… αυτό που έβγαλες κοιτάω. Βάφονται για να δείξουν ότι είναι σε οίστρο, γιατί όταν συμβαίνει αυτό σε άντρες και γυναίκες, πρήζονται τα χείλη, τα στήθη.