Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει την “περιπέτειά” του με παντρεμένη! «Φτου σου, αυτός θαλασσοπνίγεται κι εσύ μου…»

Νίκος Μακρόπουλος

«Μια εποχή ήθελα η γυναίκα να είναι σοφιστικέ με γυαλιά. Ήμουν λοιπόν με μια κοπέλα αυτού του στιλ και, όταν βρεθήκαμε οι δυο μας στο δωμάτιο…».

Στην εφημερίδα Espresso και την Τεριάννα Παππά παραχώρησε συνέντευξη ο Ερρίκος Μπριόλας, ο οποίος αφηγήθηκε μερικά περιστατικά που έχει ζήσει με γυναίκες.

mpriolasfoto

Μοιραστείτε μαζί μας περιστατικά με τις γυναίκες που βρέθηκαν δίπλα σας.

Μια εποχή ήθελα η γυναίκα να είναι σοφιστικέ με γυαλιά. Ήμουν λοιπόν με μια κοπέλα αυτού του στιλ και, όταν βρεθήκαμε οι δυο μας στο δωμάτιο, πήγε να βγάλει τα γυαλιά της για να μην τα σπάσει. Ε, μετά τα γυαλιά έφυγα κι εγώ!

Μια άλλη φορά ήταν με μια κυρία, η οποία ερχόταν στο θέατρο με την υπηρέτριά της. Επειδή ο Μυράτ έγραφε πολλά βιβλία, είχε πάντα μικρό ρόλο, ενώ εγώ ήμουν ζευγάρι με τη Βούλα Ζουμπουλάκη. Άρχισε να μου στέλνει διάφορα δώρα και κάποια στιγμή έστειλε ένα κουτί-καρδιά με φοντάν. Ύστερα από κάποιες μέρες πήγα στο σπίτι της στη Γλυφάδα. Περάσαμε ωραία, ξαναπήγα και δεύτερη φορά, την τρίτη όμως είδα πως υπήρχε μια φωτογραφία, την οποία φαίνεται πως έκρυβε όταν εμφανιζόμουν.

Έδειχνε έναν πλοίαρχο του εμπορικού ναυτικού. «Ποιος είναι αυτός;» τη ρώτησα και μου απάντησε: «Ο άντρας μου». «Φτου σου, αυτός θαλασσοπνίγεται κι εσύ μού… Ντύνομαι και φεύγω» της είπα και εξαφανίστηκα. Την επόμενη μέρα ήρθε στο θέατρο με την υπηρέτρια πρώτη θέση -φαίνεται πλήρωνε γερά το ταμείο- και, μόλις βγήκα στη σκηνή, σηκώθηκε και είπε δυνατά: «Πάμε, Μαρία, έπαψε να υπάρχει ενδιαφέρον στο έργο». Την τρίτη φορά που το έκανε, την άκουσε ο Μυράτ και, όταν του εξήγησα τι είχε γίνει, της απαγόρευσε την είσοδο.