Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου

Πού βρίσκεται η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και τι γράφει στο κείμενό της;

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αποχώρησε από το Survivor λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση των ελληνικών ομάδων με τους Τούρκους. Η παίκτρια που είχε βρεθεί πολλές φορές προτεινόμενη αλλά οι τηλεθεατές την είχαν κρατήσει στο παιχνίδι, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

[dfp_ads id=236982]

Διακοπές στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως κάνει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, καθώς μετά την παραμονή της στο Survivor χρειάζεται μια περίοδο προσαρμογής πριν την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η ίδια ανέβασε τρεις φωτογραφίες από τον εξωτικό προορισμό όπου βρίσκεται και στη λεζάντα έγραψε τα εξής:

«Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω τη μέρα μου χωρίς να σας πω πρώτα ένα μεγάλο Ευχαριστώ! Σας Ευχαριστώ και τους 53 χιλιάδες νέους μου φίλους για την αγάπη και την στήριξη σας, όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι αλλά και μετά την αποχώρηση μου!

P.S: Τα μηνύματα σας είναι όλα υπέροχα ????! Σας στέλνω την αγάπη μου στον καθένα ξεχωριστά ❤️».

Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω την μέρα μου χωρίς να σας πω πρώτα ένα μεγάλο Ευχαριστώ! Σας Ευχαριστώ και τους 53χιλ νέους μου φίλους για την αγάπη και την στήριξη σας ,όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι αλλά και μετά τν αποχώρηση μου! P.S: Τα μηνύματα σας είναι όλα υπέροχα ????! Σας στέλνω την αγάπη μου στον καθένα ξεχωριστά ❤️ #gm #love #my #new #friends #thankyou #again_and_again #survivor2017 #power #survivorgirl #ainatzoglakia #forever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisabet Ainatzoglou (@elion_ang) στις