Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δεν θα προσέφερα κάτι στην Νατάσσα Μποφίλιου και η Νατάσσα σε μένα»

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ποια είναι η σχέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη με την Νατάσσα Μποφίλιου;

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μιλά στο Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα για τη σχέση της με την Νατάσα Μποφίλιου και απαντά στο γιατί δεν έχουν συνεργαστεί ακόμα…

Το ξέρεις ότι ακόμα και σήμερα κάποιοι σας μπερδέυουν με τη Νατάσσα Μποφίλιου;

Μας μπερδεύουν; Όχι, προς Θεού! Με τη Νατάσσα έχουμε πολύ διαφορετική ζωή και πολύ διαφορετική διαδρομή.

Δεν έχει τύχει να σε φωνάζουν Νατάσσα;

Με έχουν πει Ισιδώρα, όμως λένε τη μάνα μου, αλλά σε γενικό πλαίσιο, όχι, δεν μας μπερδεύουν. Μάλλον μας θεωρούν κοινής γενιάς τραγουδίστριες, γιατί βγήκαμε την ίδια εποχή και εκτός από συνάδελφοι, είμαστε και φίλες.

Θα περίμενε κάποιος να είστε περισσότερο ανταγωνίστριες και λίγοτερο φίλες.

Ίσως έχουμε παραμείνει φίλες γιατί δεν βλέπουμε ότι μοιάζουμε. Εκτιμούμε πολύ η μία την άλλη, αλλά έχουμε διαφορετικές επιλογές ζωής. Ακριβώς όπως εγώ την αποδέχομαι ως φίλη μου, ενώ μπορεί να της αρέσει για παράδειγμα το τρέξιμο και εμένα η ξάπλα στον καναπέ, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αποδεχόμαστε καλλιτεχνικά η μία την άλλη. Υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας και όχι ανταγωνισμός.

Σας έχει γίνει πρόταση να συνεργαστείτε;

Καθαρή πρόταση όχι, αλλά γενικά συζητιέται κατά καιρούς να κάνουμε κάτι μαζί. Έρχεται κόσμος και πας ρωτάει «Πότε θα συνεργαστείτε εσείς οι δυο;» Είμαστε όμως ακόμα πολύ μικρές και έχουμε να δουλέψουμε ατομικά σε πολλά επίπεδα για να κάνουμε κάτι τέτοιο. Η συνεργασία της Νατάσσας θα ερχόταν σε μια στιγμή που, για εμένα τουλάχιστον θα σήμαινε κάτι. Μια ολοκλήρωση ή ένας κύκλος που θα έκλεινε και θα έδινε τη θέση του σε έναν άλλο. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δεν θα προσέφερα κάτι στην Νατάσσα και η Νατάσσα σε μένα. Έχουμε όλον τον καιρό μπροστά μας, όταν βαλτώσουμε κάπου να δούμε ότι η εξέλιξη μας κάπου κολλάει, να ενωθούμε. Μπορεί να είναι πολύ αναζωογοννητικό και για τις δυο μας.

Έχει κάτι η Μποφίλιου, ως γυναίκα ή ως επαγγελματίας που θα ήθελες να είχες;

Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν. Η σύγκριση φέρνει σίγουρα θυμό και ο θυμός καταλήγει σε ανταγωνισμό. Δεν νιώθω ανταγωνιστικά με τη Νατάσσα και από την άλλη, δεν πιστεύω ότι και η Νατάσσα ζηλεύει κάτι που κάνω εγώ.