«Η εκπομπή μου κόπηκε και δεν βρήκα ποτέ τον κύριο Μαλέλη για να μου εξηγήσει τον λόγο»

«Είχα στεναχωρηθεί πολύ γιατί είχε απολυθεί όλη η δημοσιογραφική μου ομάδα».

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε η Νικολέτα Ράλλη που μίλησε για το πώς βρέθηκε στο Star, αλλά και για το κόψιμο της εκπομπής της.

ralli1

Αμέσως μετά τη συμμετοχή της σε Σκερτσάκια και Σφηνάκια, η Νίκη Κάρτσωνα ήταν εκείνη που την έφερε σε επαφή με τον Ανδρέα Κουρή, ο οποίος της έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει στο Mad. «Είχα αντικαταστήσει την Αναστασία Περράκη, που έφυγε για να γεννήσει. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησα και ραδιόφωνο παράλληλα με την τηλεόραση». Λίγο μετά, είδαμε τη Νικολέττα σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας στη μεσημεριανή ζώνη του Star, με το Made in Star. Ενδιάμεσα, όμως, υπήρξε και μια πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη. «Είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης για να μιλήσω για τα βραβεία Mad. Της άρεσα και η αρχισυντάκτριά της, η Ελένη Γελαλή, μου τηλεφώνησε για να κάνουμε ραντεβού και να συνεργαστούμε. Το έβλεπα πολύ θετικά, αλλά τον ίδιο εκείνο Αύγουστο χτύπησε ξανά το τηλέφωνό μου και ήταν η γραμματέας του Σταμάτη Μαλέλη. Κάναμε ραντεβού και μου ζήτησε να κάνω τη μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού. Ήταν τη χρονιά που είχε φύγει η Χριστίνα Λαμπίρη. Έμαθα ότι, πριν έρθουν σε επαφή μαζί μου, είχαν προσεγγίσει για το ίδιο πρότζεκτ τη Σίσσυ Χρηστίδου, που είχε αρνηθεί, κι έτσι το πρότειναν σε μένα».

Πόσο εύκολο ήταν για εκείνη να ηγηθεί μιας εκπομπής; «Ήταν μια εξοντωτική χρονιά. Πολλοί μπορεί να είπαν “πού βρέθηκε αυτή και πήρε εκπομπή στο Star;”, αλλά είχα δουλέψει πολύ για να το κάνω αυτό. Έχω περάσει ώρες στα μοντάζ και στο backstage μιας εκπομπής, δεν ξεφύτρωσα από το πουθενά. Η εκπομπή τελικά σταμάτησε τον Απρίλιο, δύο μήνες πριν από το τέλος της σεζόν. Δεν βρήκα ποτέ τον κύριο Μαλέλη για να μου εξηγήσει το λόγο και είχα στενοχωρηθεί πολύ, γιατί είχε απολυθεί η δημοσιογραφική μου ομάδα. Εγώ, επειδή είχα συμβόλαιο, πληρωνόμουν κανονικά μέχρι τη λήξη του». Πώς διαχειρίστηκε το «κόψιμο» της εκπομπής μεσούσης της σεζόν; «Όσο ήμουν στο κανάλι, ένιωσα ότι είχα τη στήριξη από τους ιθύνοντες. Η αποτυχία δεν με αποθάρρυνε. Αν μου δινόταν, όμως, τώρα η ίδια ευκαιρία, θα χειριζόμουν διαφορετικά κάποια πράγματα. Για παράδειγμα, θα είχα άποψη για τους συνεργάτες μου. Τότε, ο μόνος που είχα ζητήσει ήταν ο Γιώργος Χατζηπαύλου. Πανέξυπνος και με τρομερό ταλέντο».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.