«Έκοψα το κρέας μαχαίρι! Δεν είμαι πτωματοφάγος»

«Έχω αδυναμία στα ζώα και δεν θα μπορούσα να τρώω το κρέας τους».

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε ο Δημήτρης Παππάς που τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ΤΑΜΑΜ. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι είναι χορτοφάγος.

[dfp_ads id=236982]

Είναι αλήθεια ότι είσαι χορτοφάγος;

Ναι, το ήθελα πολλά χρόνια. Αλλά το πραγματοποίησα όταν ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία. Δεν γινόταν πριν, δεν ήταν εύκολο. Αμέσως μετά έκοψα το κρέας μαχαίρι. Έχω αδυναμία στα ζώα και δεν θα μπορούσα να τρώω το κρέας τους. Δεν είμαι πτωματοφάγος, δεν το διανοούμαι καν. Άσε που, το καλοκαίρι, ήθελα να αποκτήσω ξανά ένα μοντελικό σώμα και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς την πρωτεΐνη του κρέατος. Κι όμως, αν το ψάξεις, υπάρχουν υποκατάστατα που μπορούν να αναπληρώσουν πλήρως το κρέας. Απλά, δεν το έχουμε ψάξει ακόμα καλά. Ξέρω ότι εσείς ίσως να το βλέπετε σαν μία νέα μόδα. Αλλά δεν είναι. Είναι τρόπος και στάση ζωής.

Δημήτρης Παππάς

Αν γνώριζες μία κοπέλα, η οποία όμως τρώει κρέας, θα ήθελες να ήσουν μαζί της;

Ναι, δεν έχω πρόβλημα. Δεν επιβάλλω τις απόψεις μου στους άλλους. Όποιος θέλει ακολουθεί και κάνει ό,τι πιστεύει στη ζωή του. Επειδή το κάνω εγώ, γιατί αυτό θεωρώ σωστό, δεν θα κρίνω τον άλλον που έχει μία διαφορετική επιλογή.