«Είχα πρόταση για λευκό γάμο… είχε φέρει μαζί του και συμβόλαιο»

γάμο

«Κάναμε παρέα τότε με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τη σύντροφο του κι ένα βράδυ...»

Η Καίτη Φίνου είναι μια γυναίκα χορτασμένη από όλα στη ζωή της. Η δημοφιλής ηθοποιός εκμυστηρεύεται σε συνέντευξη της στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν για τις προτάσεις γάμου που είχε …ακόμα και για λευκό γάμο!

Έχεις δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου;
[dfp_ads id=236982]

Στα νιάτα μου είχα πρόταση και για «λευκό» γάμο. Κάναμε παρέα τότε με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τη σύντροφο του κι ένα βράδυ ήμασταν με το δικηγόρο του κι έναν που είχε μισό νησί του Ιονίου δικό του. Αυτός ήθελε να παντρευτούμε, είχε φέρει μαζί του και συμβόλαιο. Προφανώς θα είχε κάποιο πρόβλημα για να θέλει να κάνει «λευκό γάμο». Ο Γεωργιλάς, ο δικηγόρος του Τόλη, μου είχε πει τότε: «Καίτη, βάλε και 10 όρους από κάτω, για 3 χρόνια, για το τι θα σου δώσει». Αρνήθηκα. Ένας αδελφός κάποιου μεγαλοεκδότη μου έδινε επιταγή με 50 εκατομμύρια δραχμές, έτσι απλά να τα πάρω χωρίς να με έχει αγγίξει. Είχα πολλές προτάσεις, από της μιας βραδιάς, μέχρι προτάσεις γάμου με πολλά λεφτά.

Εννοείς να πας να περάσεις μια ερωτική βραδιά με κάποιον δίνοντάς σου χρήματα;

Ναι, με χρήματα, βέβαια. Ήμουν σ’ ένα χώρο που σαφώς… δεν ήταν πολλές αυτές οι προτάσεις, γιατί πάντα είχα μια σχέση και κάποιος θα έπρεπε να με βρει στην αλλαγή της μιας σχέσης από την άλλη. Έβγαζα λεφτά από τη δουλειά μου, δεν με ένοιαζε που δεν ήταν πολλά.